Το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακού ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Super League!

Κώστας Ζάλιαρης
Το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακού ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Super League!

bet365

Ακόμη και φέτος, είναι σημαντικότατοι οι λόγοι που ΑΕΚ και Ολυμπιακός ψάχνουν τη νίκη στο μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Γεμίζει η Νέα Σμύρνη για τον Πανιώνιο, αποτέλεσμα ψυχολογικής ανάτασης αναζητά ο ΠΑΟΚ.

Με τον Στέφανο Καπίνο μοναδικό απόντα, ο Πάουλο Μπέντο έχει σχεδιάσει το πλάνο νίκης που θα φέρει τον Ολυμπιακό ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση ενός ακόμα τίτλου στη Σούπερ Λιγκ, τη στιγμή που στην ΑΕΚ θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες κόντρα στους Πειραιώτες στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports1). Έτοιμος ο Ιντέγε για το μεγάλο παιχνίδι, με Ρομαό στο χώρο του κέντρου, ελέω εμπειρίας στη σύγκριση με τον νεαρό Ρέτσο, ο οποίος συγκέντρωνε τις δικές του πιθανότητες παρουσίας στο αρχικό σχήμα.

Στην «Ένωση», έπειτα από το κακό 2-2 απέναντι στον Ηρακλή στην προηγούμενη αγωνιστική, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει δώσει σύνθημα για πρέσινγκ και φυσικά για επιστροφή στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα με μια σπουδαία επικράτηση επί των «ερυθρολεύκων». Άλλωστε, υπάρχει κι ένα μικρό... σερί από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όταν στο πρωτάθλημα αλλά και στον τελικό Κυπέλλου η ΑΕΚ πήρε νίκες επί των Πρωταθλητών. Δίχως Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα, που είναι ανέτοιμοι, λίγη ώρα πριν από το ματς η ανακοίνωση των πλάνων του Ισπανού προπονητή.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, πάντως, ανοίγει με την αναμέτρηση του Πανιωνίου απέναντι στον Ηρακλή (15:00, Novasports2). Με τη Νέα Σμύρνη φέτος να βιώνει τρομερές καταστάσεις και τον κόσμο να στέκεται στο πλευρό της ομάδας, το σύνολο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει ν' απολαύσει τη μοναξιά της δεύτερης θέσης στη βαθμολογία. Με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από τον βαθμό στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και πείσμα για ό,τι καλύτερο μπορεί να πάρει, θα παρουσιαστεί ο Γηραιός.

Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει τη νίκη της ψυχολογικής ανάτασης απέναντι στη Βέροια (17:15, Novasports2) έπειτα και από τον διαφαινόμενο αποκλεισμό του στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ μετά το εις βάρος του 3-0 από τη Σάλκε στην Τούμπα. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς θέλει να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο εύκολα τη μεσοβδόμαδη απογοήτευση, με τη «βασίλισσα του βορρά» να έχει προετοιμαστεί για θετική εμφάνιση στο ντεμπούτο του Ντόστανιτς στην τεχνική της ηγεσία.

Στο άλλο παιχνίδι που κάνει σέντρα την ίδια ώρα με αυτό της Τούμπας (17:15, Novasports3), ο Παναιτωλικός κοντράρεται με τον Πλατανιά, με τις δύο ομάδες να έχουν παντελώς... αντίθετες κατευθύνσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Οι Αγρινιώτες ξέρουν πολύ καλά ότι επιτέλους να μπει τέλος στην κατηφόρα που έχουν πάρει, ενώ οι Κρητικοί θα διεκδικούν όσο δύναται και τους επιτρέπεται από την κατάσταση της βαθμολογίας, μια θέση στα πλέι-οφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα