Μάσα: «Αισθάνομαι ντροπή»

Gazzetta team
Μάσα: «Αισθάνομαι ντροπή»

bet365

Ο Μάσα δεν θέλησε να κρύψει τα συναισθήματά του μετά την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Πάμπλο Μάσα, μιλώντας στη Nova δεν θέλησε να κρυφτεί, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αισθάνομαι ντροπή. Η εμφάνισή μας ήταν τραγική. Είναι δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή, όλος ο κόσμος είδε ότι δεν υπήρχαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πολύ δύσκολη βραδιά για όλους μας, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.

Πληρώσαμε ακριβά τα λάθη μας, δυστυχώς υπάρχουν κάποιες ομάδες απέναντι στις οποίες μπορεί να κάνεις λάθη και να μη σου κοστίσουν, υπάρχουν κάποιες ομάδες απέναντι στις οποίες κάνεις κάποια λάθη και σου κοστίζουν πάρα πολύ ακριβά. Δυστυχώς αυτό συνέβη σήμερα, ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που μπορούν τη μισή ευκαιρία να την κάνουν γκολ, μπορούν να εκμεταλλευτούν το παραμικρό λάθος. Εμείς στα πρώτα λεπτά με πάρα πολλά λάθη επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να φτάνει κοντά στην εστία μας. Μας κυνηγάει από καιρό ψυχολογικά ότι όταν δεχόμαστε πρώτοι γκολ και κυρίως νωρίς όπως σήμερα, πραγματικά δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι.

Μας έχει συμβεί και σε άλλα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν, ίσως να μην ήμασταν κι εμείς εξοικειωμένοι με το γεγονός ότι θα βρεθούμε πίσω στο σκορ και θα πρέπει να έχουμε τρόπο να αντιδράσουμε. Δυστυχώς η ομάδα δείχνει να έχει αυτό το ψυχολογικό πρόβλημα στο πώς θα μπορέσει να αντιδράσει όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ νωρίς. Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να δουλέψουμε και όχι τόσο πολύ στο ποδοσφαιρικό, γιατί η ομάδα έχει δείξει καλά δείγματα σε αρκετούς αγώνες. Ωστόσο δυστυχώς δεν δείχνει τον καλύτερό της εαυτό όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα