Σεβίλλη – Εϊμπάρ 2-0

Γιώργος Καραμάνος
Σεβίλλη – Εϊμπάρ 2-0

bet365

Οι Σεβιγιάνοι νίκησαν δύσκολα 2-0 την Εϊμπάρ και επέστρεψαν σε θέση πάνω από την Μπαρτσελόνα, δείχνοντας ότι δεν θα χαρίσουν το απ’ ευθείας εισιτήριο για το Champions League.

Αποφασισμένη να πρεσάρει διαρκώς τους μεγάλους της La Liga είναι η Σεβίλλη και με αντικειμενικό στόχο πλέον όχι μόνο να βγει στο Champions League, αλλά να βρίσκεται στην τριάδα, ώστε να μην παίξει προκριματικά. Αυτή τη φορά καθάρισε σχετικά δύσκολα με 2-0 την εξαιρετική φέτος Εϊμπάρ και προσπέρασε κατά ένα βαθμό την Μπαρτσελόνα (παίζει την Κυριακή), ενώ παρέμεινε στο +4 από την 4η Ατλέτικο.

Το πρώτο γκολ ήρθε με μονοκόμματο κοντινό του Σαράμπια (30’) έπειτα από ωραία συνδυασμό και το δεύτερο με σουτ του Βιτόλο από το ύψος του πέναλτι στις καθυστερήσεις. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις στιγμές τους, αλλά έμειναν με την ήττα μετά από τρεις σερί νίκες, έχοντας βέβαια δική τους την 7η θέση, που εάν δεν πάρει η Αλαβές το Κύπελλο, οδηγεί στο Europa League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα