Ρέτσος: «Νίκη με ΑΕΚ και πρόκριση»

Ρέτσος: «Νίκη με ΑΕΚ και πρόκριση»

Gazzetta team
Ρέτσος: «Νίκη με ΑΕΚ και πρόκριση»

bet365

O νεαρός αμυντικός μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ αλλά και για την ρεβάνς στο Europa League.

Πλέον μπορεί να μιλήσει και ως αρχηγός! Ο Παναγιώτης Ρέτσος έχει φορέσει μέχρι και το περιβραχιόνιο της πρώτης ομάδας και μίλησε στην Real News για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ αλλά και για την ρεβάνς με την Οσμανλισπόρ την ερχόμενη Πέμπτη.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:
«Είναι ένα ματς στο οποίο παίζει ρόλο περισσότερο το πρεστίζ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία, αλλά εμείς δεν επαναπαυόμαστε από αυτή. Θέλουμε να συνεχίσουμε εξίσου καλά έως το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο στόχος µας και γι’ αυτό αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς µε την ίδια σοβαρότητα. Σίγουρα θα θέλει να παίξει και για το πρεστίζ και η ΑΕΚ, αλλά εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί, να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες και να πάρουμε τη νίκη. Σε τέτοιους αγώνες, άλλωστε, νικώντας, κάνεις και τον κόσμο της ομάδας χαρούμενο».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού στα επόμενα ματς:
«Θέλουμε να πάμε καλά κόντρα στην ΑΕΚ. Είναι ένας αγώνας που μπορεί να µας βοηθήσει πολύ και ψυχολογικά για τη ρεβάνς της Πέμπτης µε την Οσµανλισπόρ. Αφήσαμε ανοιχτούς λογαριασμούς μετά τον πρώτο αγώνα και θα κληθούμε να παλέψουμε για την πρόκριση στην Τουρκία. Η ομάδα έχει αρκετούς παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν και στα δύο ματς και θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους µας. Θέλουμε και το πρωτάθλημα µε μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους µας, αλλά και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Το Κύπελλο, άλλωστε (µε τον Ατρόμητο), είναι µία εβδομάδα αργότερα και θα έχουμε χρόνο έως τότε. Έχουμε μια σειρά δύσκολων αγώνων, αλλά οφείλουμε να ανταπεξέλθουμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους µας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα