«Τελειωμένος» ο Ελευθερόπουλος

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
«Τελειωμένος» ο Ελευθερόπουλος

bet365

Η διοίκηση του Αστέρα θα προχωρήσει στην λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο με τον ίδιο να περιμένει την... απόφαση.

Ηταν βαρύ το κλίμα. Δεν ήταν μόνο τ' άσχημα αποτελέσματα. Ηταν τα πολύ μεγάλα σκορ και η απογοητευτική εικόνα του Αστέρα Τρίπολης. Το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός του ότι χαρακτήρισε την συγκεκριμένη βραδιά ως την χειρότερη στην καριέρα του και πρόσθεσε πως «δεν εξαρτάται από εμένα εάν θα παραμείνω ή όχι. Θα περιμένω την απόφαση της διοίκησης».

Η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα προχωρήσει στην λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να τρέξουν άμεσα ώστε να βρεθεί άμεσα και ο αντικαταστάτης του Ελληνα τεχνικού.

Λογικά την Κυριακή θα γνωστοποιήσει επίσημα την απόφασή της η αρκαδική ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα