Ολα ανοιχτά από Χιμένεθ

Ολα ανοιχτά από Χιμένεθ

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Ολα ανοιχτά από Χιμένεθ

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός δεν φανέρωσε τις προθέσεις του, στην τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αναφορικά με το σύστημα και την 11άδα.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Το πώς θα προσπαθήσει να την πάρει αυτή τη νίκη, όμως, δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά αφού στην προπόνηση του Σαββάτου ο Χιμένεθ δεν άνοιξε τα χαρτιά του.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός δούλεψε τις προηγούμενες μέρες σε ασκήσεις τακτικής που έδειχναν 4-2-3-1 αλλά το Σάββατο δούλεψε και στο 3-5-2. Ο Χιμένεθ είχε στην άμυνα τους Βράνιες-Λαμπρόπουλο-Κολοβέτσιο και αν επιλέξει αυτό το σχήμα, τότε τις δύο πλευρές θα πάρουν οι Χριστοδουλόπουλος και Ντίντακ, με τους Σιμόες-Γιόχανσον-Αϊντάρεβιτς τριάδα στο κέντρο και τους Μάνταλο-Αραούχο μπροστά.

Σε ενδεχόμενο 4-2-3-1, στην άμυνα θα είναι οι Βράνιες, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, χαφ οι Σιμόες-Γιόχανσον και τριάδα μπροστά τους -και πίσω από τον Αραούχο- οι Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος και Βάργκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα