Πετράκης: «Σπουδαία νίκη για εμάς»

Gazzetta team
Πετράκης: «Σπουδαία νίκη για εμάς»

bet365

Ο Πετράκης είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του ΠΑΣ μετά τη νίκη τους επί της Κέρκυρας
Ικανοποιημένος από τη νίκη του ΠΑΣ επί της Κέρκυρας αλλά και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του, έμεινε ο Γιάννης Πετράκης. «Μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη για μας, απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα, που χάνει δύσκολα, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν στη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Καταφέραμε πετύχαμε νωρίς το γκολ, κάναμε καλή διαχείριση στο παιχνίδι μετά το 1-0, αλλά δεν έγιναν πολλές φάσεις. Μία στημένη και μία κεφαλιά είχε η Κέρκυρα σε όλο το παιχνίδι. Δεν είχαμε ανάλογες ευκαιρίες, αλλά είχαμε κάποιες προϋποθέσεις. Λόγω κάποιων κακών επιλογών και κακής τελικής πάσας, που σ’ αυτό παίζει ρόλο ο αγωνιστικός χώρος, δεν φτάσαμε να κάνουμε και ευκαιρίες. Προχωράμε», είπε αρχικά. Μετά του ρωτήθηκε αν υπήρχε άγχος λόγω του ότι προηγήθηκε η ήττα της Ξάνθης στο Περιστέρι. «Όχι δεν έπαιξε ρόλο το αποτέλεσμα της Ξάνθης με τον Ατρόμητο. Εμείς κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι κάθε φορά, όχι τους άλλους».
Ο Πετράκης στη συνέχεια δεν θέλησε να μπει σε διαδικασία «οριοθέτησης στόχων» στα επόμενα δύο ματς που ακολουθούν και είναι εκτός έδρας με Λεβαδειακό και Λάρισα. «Μη μου κάνετε τέτοιες ρωτήσεις. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βλέπουμε. Θέλω τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια και την καλύτερη δυνατή εικόνα σε κάθε ματς. Όσο το κάνουμε αυτό τόσο πιο ψηλά θα πάμε στη βαθμολογία. Μπορούμε κάθε Κυριακή να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% στο στόχο; Αυτό θέλω», τόνισε και μετά του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τον παράγοντα κούραση. «Μην ξεχνάτε ότι ξεκινήσαμε 15 Ιουνίου την προετοιμασία μας φέτος. Η ενέργεια είναι σπουδαία, συγχαρητήρια στο γυμναστή μας. Συνήθως όταν υπάρχει υπερφόρτωση, ακολουθεί κοιλιά μέχρι να βρούμε ισορροπία. Εμείς είχαμε 3 καλά αποτελέσματα σ’ αυτό το διάστημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα