Πήρε Πλιάτσικα ο Μιλόγεβιτς

Gazzetta team
Πήρε Πλιάτσικα ο Μιλόγεβιτς

bet365

Ο Ελληνας μέσος ενσωματώθηκε στην αποστολή του Πανιωνίου για το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Εκτός οι Μασούντ, Ταπόκο, Ν'Γκογκ.

Νίκη που θα τον διατηρήσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας ψάχνει ο Πανιώνιος ο οποίος θα φιλοξενήσει την Κυριακή τον Ηρακλή. Ο Μιλόγεβιτς θα έχει στην διάθεσή του για πρώτη φορά φέτος και τον Βασίλη Πλιάτσικα ο οποίος θα είναι στην αποστολή, σε αντίθεση με τους Μασούντ (τιμωρημένος), Ταπόκο (προφυλάχθηκε) και Ν'Γκονγκ (τραυματίας).

Η αποστολή του Μιλόγεβιτς: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Φούντας, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σαββίδης, Γεσίλ, Μπαντής, Πλιάτσικας, Μαχμούτοβιτς, Λάμπρου

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα