Η πρώτη του Ντόστανιτς

Gazzetta team
Η πρώτη του Ντόστανιτς

bet365

Ο νέος τεχνικός της Βέροιας ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με πάρα πολλές αλλαγές.

Μόνο εύκολο δεν μπορείς να πεις το έργο του. Εκτός του ότι ανέλαβε την Βέροια στα 2/3 του πρωταθλήματος θα ξεκινήσει και με παιχνίδι μέσα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτό ο Ντόστανιτς (περί ου ο λόγος) θα προσπαθήσει να κάνει αρκετές αλλαγές.

Δεδομένα δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Κάλβο, στον τιμωρημένο Καλί αλλά και τον Ηλιάδη του οποίου το δελτίο δεν έχει βγει ακομα. Ταυτόχρονα για λόγους τακτικής έκοψε τους Σουλά, Τζιώρα, Ιγκμποανανίκε και Χατζί.

Στην αποστολή πήρε τους: Καντιμοίρη, Λόπεθ, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλο, Μελίσση, Σισοκό, Αντονιάν, Τομάς Γκονθάλεθ, Μπαλάφα, Παπαδόπουλο, Λινάρδο, Άρσε, Μπελαΐντ, Στόιτσεφ, Μίλιεβιτς, Μαυριά, Σαρπόνγκ, Κωνταντινίδη, Καπετάνο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα