Αναστασίου: «Μπορεί να βρει κανείς αρνητικά, αλλά μετρούν οι βαθμοί»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Αναστασίου: «Μπορεί να βρει κανείς αρνητικά, αλλά μετρούν οι βαθμοί»

bet365

Στη σημασία της νίκης επί της Γκο Αχέντ Ιγκλς, στάθηκε ο τεχνικός της Ρόντα, Γιάννης Αναστασίου απαντώντας σε όσους έκαναν λόγο για μέτρια εμφάνιση.

Βαθμολογική ανάσα για την Ρόντα με την επικράτηση επί της Γκο Αχέντ με 1-0 να την βρίσκει πλέον εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Η ομάδα του Κερκράντε κατέκτησε του τρεις βαθμούς δίχως όμως να πείσει. Ο Γιάννης Αναστασίου είχε έτοιμη την απάντηση στους σχετικούς ισχυρισμούς.

«Υπήρχαν παιχνίδια όπου χάσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά τελικά δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Κατορθώσαμε να τους πάρουμε ανεξάρτητα εάν παίξαμε καλά ή άσχημα.

Σκοπός μας ήταν να παίξουμε παραγωγικό ποδόσφαιρο, όμως υπάρχουν ομάδες που είναι επικίνδυνες στην κόντρα. Έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί με την κατοχή της μπάλας».

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στo Εμπολι - Λάτσιο.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε πως η Ρόντα είχε την τύχη με το μέρος της.

«Ευτυχώς δεν σκόραραν στις ευκαιρίες που είχαν, όμως θα μπορούσαμε και εμείς να σημειώσουμε γκολ. Αυτό που μετράει είναι ποιος πετυχαίνει το γκολ. Μπορεί να βρει κανείς πολλά αρνητικά, αλλά θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Κάποιες φορές χρειάζεσαι λίγη τύχη και αυτό συνέβη σε μας».

 

Τελευταία Νέα