Να περάσει και από Τρίπολη

Θοδωρής Βασίλης
Να περάσει και από Τρίπολη

bet365

Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και στην Τρίπολη, την ώρα που ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει την επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Κέρκυρα. Ανοικτό ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να φιλοξενεί την Ξάνθη.

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα με στόχο να συνεχίσει την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» προέρχονται από δύο τεσσάρες σε Κύπελλο και πρωτάθλημα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Κλωναρίδη ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Αντίθετα, εκτός είναι οι τραυματίες Λέτο, Τελάντες και ο τιμωρημένος Βιγιαφάνιες. Από την πλευρά του ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο και το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Οι Αρκάδες ψάχνουν αντίδραση με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Μπέρτο.

Δύο φορές έχουν παίξει μεταξύ τους οι δύο ομάδες φέτος με τους πράσινους να κερδίζουν 4:0 και 3:1. Τι θα συμβεί στην Τρίπολη;

Νωρίτερα, ο Ατρόμητος φιλοξενεί την Ξάνθη και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Σα Πίντο προέρχεται από σπουδαίο διπλό επί του Αστέρα Τρίπολης με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην υπολογίζει τους Ντιγκινί και Παντελιάδη. Η Ξάνθη παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στα καλύτερά της παραμένει στην πεντάδα μετά και την ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ και στόχος της είναι να αποδράσει με βαθμό ή βαθμούς και από το Περιστέρι. Τιμωρημένος ο Μπαξεβανίδης και τραυματίες οι Ορφανίδης, Χατζητερζόγλου, Γουάλας και Παπαστεριανός.

Τέλος, στο τρίτο ματς της ημέρας, ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στην Κέρκυρα ώστε να παραμείνει κοντά στις θέσεις της πεντάδας. Οι Ηπειρώτες συμπλήρωσαν τρεις σερί ισοπαλίες και το ματς με τους Φαίακες είναι η καλύτερη ευκαιρία για επιστροφή. Μοναδική απουσία ο Κούτρης. Η Κέρκυρα με τη νίκη επί του Λεβαδειακού έκανε το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή και πάει χωρίς άγχος στα Γιάννενα. Σημαντικές απουσίες για τον Μιχάλη Γρηγορίου αφού εκτός οι Σιόντης, Βενέτης, Κεϊτά και Ντουαλά.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ατρόμητος – Ξάνθη (15:00 NS3)
ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα (17:15 NS3)
Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (19:30 NS1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα