ΑΕΛ - Λεβαδειακός 2-1 (vid)

Δημήτρης Τομαράς
ΑΕΛ - Λεβαδειακός 2-1 (vid)

bet365

Ο Βασίλης Ρέντζας με γκολ κι ασίστ... υπέγραψε την μεγάλη νίκη-ανάσα της ΑΕΛ με 2-1 επί του Λεβαδειακού σε ένα ματς που είχε όλα τα στοιχεία του «ντέρμπι παραμονής»! Πολλά νεύρα και κόκκινες για Ντέλετιτς και Γιουσούφ. Στο +6 από την γραμμή του υποβιβασμού η Λάρισα.

Σε έναν άτυπο... τελικό παραμονή η ΑΕΛ πήρε τη νίκη που τόσο ήθελε με 2-1. Ο... ήρωας της βραδιάς ο σκόρερ του 2ου τέρματός της, ο Ρέντζας. Ο Λεβαδειακός από την άλλη παραμένει πολύ χαμηλά στην βαθμολογία και συνεχίζει να κινδυνεύει για τα καλά.

Ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΟ 4-4-2 ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ
Ο Σάκης Τσιώλης επέλεξε ένα σύστημα 4-2-3-1 με τον Ξενοδόχοβ κάτω από τα δοκάρια, τους Αβραάμ, Φατιόν, Φάρκας και Ρέντζα στην άμυνα, αμυντικά χαφ τους Μασαλέσα - Ντέλετιτς, δεξιά ο Ικάουνιεκς, αριστερά ο Αγκάνοβιτς, αιχμή του δόρατος ο Ρέγες και πίσω του, σε ρόλο δημιουργικού χαφ, ο Ναζλίδης. Ο Λεβαδειακός από την άλλη κατέβηκε με 4-4-2: Κίπερ ο Ναμάσκο, στόπερ οι Νιασέ και Ουόν και Μεντί και Βούρος στα άκρα της άμυνας, Καλτσάς και Ζεζίνιο στον άξονα, εξτρέμ οι Γιουσούφ και Σίλβα και δίδυμο φορ οι Γιακουμάκης και Καραμπουέ.
ΤΟ 1-0 ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΑΓΚΑΝΟΒΙΤΣ ΑΠΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΡΕΝΤΖΑ
Στο α' μέρος και οι δύο ομάδες είχαν φάσεις για γκολ. Στο 9ο λεπτό δεν μέτρησε γκολ του Καραμπουέ (ορθώς) για οφσάιντ. Στο 22' ήρθε το πρώτο γκολ του Αγκάνοβιτς με την φανέλα της ΑΕΛ.
Γύρισμα από Ρέντζα, ο Ρέγες άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του έξυπνα και ο Αγκάνοβιτς με πολύ καλό τελείωμα θα κάνει το σκορ 1-0. Στο 45' ο Ξενοδόχοβ είχε μία πολύ καλή επέμβαση σε σουτ του Σίλβα και στις καθυστερήσεις ο Ναμάσκο εξαιρετική απόκρουση σε σουτάρα Αγκάνοβιτς.
ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΜΕ... ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟΒΟΛΕΣ
Στο 61ο λεπτό και σε ένα χρονικό σημείο που πίεζε ο Λεβαδειακός κατάφερε να βγάλει το 1-1. Σουτ του Καλτσά με τον Αβραάμ να βρίσκει την μπάλα και να την στέλνει στα δίχτυα. Στο 62' αποβλήθηκε ο Ντέλετιτς για αγκωνιά στον Ζεζίνιο και το κεφάλι του και στο 64' είδε κόκκινη και ο Γιουσούφ για αγκωνιά σε Ρέντζα.
Η ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΝΑΖΛΙΔΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ... ΗΡΩΑΣ ΡΕΝΤΖΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΟΛ
Στο 70ό λεπτό ο Ρέντζας θα κάνει το 2-1 με εξαιρετική κεφαλιά μετά από μία φάση που έφτιαξε ο Ναζλίδης. Εξαιρετική ενέργεια του έμπειρου φορ που του έβγαλε ψηλοκρεμαστή μπαλιά για το τέρμα. Ο Μεντί έχασε τον σκόρερ στην φάση και το... κακό για τους Βοιωτούς έγινε.
Στα τελευταία λεπτά πάντως ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στο 2-2. Δεν τα κατάφερε όμως.
MVP: Ο Ναζλίδης με τον Ρέντζα αλλά κυρίως ο Ρέντζας. Ο πρώτος μόνο και μόνο για την φάση του τέρματος του Ρέντζα για το 2-1. Πάλεψε αρκετά στο ματς και έδειξε και πάλι πόσο σημαντικός είναι για την ΑΕΛ. Ο Ρέντζας διότι έχει βγάλει ασίστ, έχει σκοράρει και έχει κερδίσει την αποβολή του Γιουσούφ.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Από την ΑΕΛ ο έτερος σκόρερ Αγκάνοβιτς και ο Μασαλέσα έχουν κάνει ένα καλό ματς. Για τον Λεβαδειακό την πιο καλή εικόνα την είχε ο Σίλβα με τον Ζεζίνιο.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η ΑΕΛ δεδομένα περίμενε περισσότερα από τον Αβραάμ σε αυτό το ματς. Ο Ντέλετιτς μπαίνει εδώ λόγω της αποβολής του, όπως και ο Γιουσούφ. Αρνητικό πρόσημο και ο Μεντί.
Η ΓΚΑΦΑ: Την στιγμή του 2-1 ο Μεντί έχει χάσει τον Ρέντζα, που βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά. Εδώ μπορούν να μπουν και οι δύο αποβολές.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Με λάθη η διαιτησία αλλά όχι σε τέτοιον βαθμό που να επηρεάζει το αποτέλεσμα. Στην ΑΕΛ ήταν έξαλλοι με την αποβολή Ντέλετιτς αλλά λίγο μετά υπήρξε και αποβολή του Γιουσούφ για τον ίδιο λόγο (σ.σ. για αγκωνιά σε αντίπαλο). Σωστή η υπόδειξη οφσάιντ στην φάση του Καραμπουέ στο 9' (σ.σ. όπου βρήκε δίχτυα). Στην προτελευταία φάση ο Ικάνουνιεκς χτυπάει εκτός φάσης τον Καραμπουέ αλλά δεν τιμωρείται ενώ ο παίκτης των Βοιωτών προσπαθεί να αντιδράσει για να έρθει στην συνέχεια ο Βασιλείου να σπρώξει τον Αβραάμ και να αντιδράσει και ο Κύπριος. Υπάρχουν και κάρτες που βγήκαν δίχως προφανή λόγο. Στον Λεβαδειακό φωνάζουν και για χέρι - πέναλτι του Αβραάμ.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Η ΑΕΛ αποδείχθηκε πιο αποτελεσματική επιθετικά από τον Λεβαδειακό και πήρε στην έδρα της αυτό που τόσο ήθελε στο... ντέρμπι παραμονής.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ρέντζας αλλά και σε δεύτερο πλάνο ο Ναζλίδης. Ο Λεβαδειακός αν και έβγαλε φάσεις δεν μπόρεσε να σκοράρει για 2η φορά και έτσι παραμένει σε εξαιρετικά δυσμενή θέση.
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενόδοχοβ, Ρέντζας (88' Γιοβάνοβιτς), Φατιόν, Φάρκας, Αβραάμ, Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς (77' Βαρέλα), Ρέγες (54' Γκουλουζάντε), Ναζλίδης και Ικάουνιεκς.
Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος (77' Μιλιάζες), Μεντί, Ουόν (32' λ.τρ. Τριποτσέρης), Νιασέ, Καλτσάς, Ζεζίνιο, Τόνι Σίλβα (λ. τρ. 87' Βασιλείου), Καραμπουέ, Γιουσούφ και Γιακουμάκης.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΧΑΪΛΑΪΤΣ ΑΠΟ ΤΟ 2-1 ΣΤΟ ΑΕΛ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα