Ο Ντέμης για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Gazzetta team
Ο Ντέμης για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

bet365

Στο κυριακάτικο ντέρμπι (και όχι μόνο) αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης, έχοντας για καλεσμένο στην εκπομπή του τον Ντανιέλ Μπατίστα.

Συμπαίκτες στην ΑΕΚ, Ντέμης και Μπατίστα είχαν την ευκαιρία, στην εκπομπή του πρώτου στον ΣΠΟΡ FM 94,6, να θυμηθούν τα παλιά, όταν... μάλωναν κιόλας.

«Είχα μαλώσει με τον Ντέμη 2-3 φορές, αλλά τα είχαμε βρει στο ημίχρονο. Ήμουν ήρεμος. Δεν μου άρεσε να ρίχνω ευθύνες στους συμπαίκτες μου. Θυμάμαι σε ένα παιχνίδι που είχαμε νευριάσει και οι δύο, αλλά μετά στο ημίχρονο τα βρήκαμε. Αυτά συμβαίνουν σε μια ομάδα, σε μια οικογένεια», είπε σχετικά ο Ντανιέλ ενώ ο Νικολαΐδης θυμήθηκε κάτι άλλο: «Θυμάμαι, τη δεύτερη χρονιά μου στην ΑΕΚ, όταν είχα κάνει εγχείρηση στη μέση, έκανα, τη μέρα 800 με 1000 κοιλιακούς! Έλεγα, γιατί να μην έχω και εγώ το σώμα του Μπατίστα... Τον ρωτάω, λοιπόν, κάποια στιγμή, Ντανιέλ, εσύ πόσους κοιλιακούς κάνεις. Και μου απάντα... δεν κάνω! Και μετρούσες τους κοιλιακούς του σαν... σοκολατάκια. Έναν έναν. Πόσους κοιλιακούς τη μέρα έπρεπε να κάνω, δηλαδή, για να αποκτήσω το σώμα του;».

Από εκεί και πέρα, ο Μπατίστα αναφέρθηκε και στο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, λέγοντας σχετικά: «Αυτό που μου έχει μείνει περισσότερο... είναι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όταν είχα φύγει που είχαμε νικήσει 3-1 με την ΑΕΚ. Ήμουν πολύ χαρούμενος γιατί, εγώ βλέπετε είμαι λίγο εκδικητικός τύπος στο ποδόσφαιρο και ήθελα να αποδείξω ότι ήμουν καλύτερος από εκείνους που είχε. Δεν πέρασα καλά, μου συμπεριφέρθηκαν ως παίκτη της πλάκας. Υπήρχαν άλλοι παίκτες που δεν ήταν καλύτεροι από εμένα και τους φέρονταν ως θεούς».

Συνεχίζοντας, ο «Ντανιέλο» δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την επιθετική γραμμή των Ερυθρόλευκων και ειδικά τη θέση του φορ, λέγοντας πως «αυτό που είδα και χθες (σ.σ. στο ματς με την Οσμανλίσπορ) είναι ότι δεν έχει καλό σέντερ φορ , έναν παίκτη που θα ξεμαρκάρεται, να βοηθάει. Πολύ δύσκολα φτάνει σε θέση βολής. Δεν μου αρέσουν τα φορ που έχει ο Ολυμπιακός. Κα ο Ιντέγε δεν μπορεί να κάνει ατομική ενέργεια, να ντριμπλάρει. Δεν έχει τόσο καλούς παίκτες. Και ο Φορτούνης είναι καλός, αλλά δεν είναι τόσο δυνατός. Με το παραμικρό πέφτει κάτω. Ο Τιμούρ που είχαμε εμείς, περνούσε παίκτες και δημιουργούσαμε εύκολα φάσεις για γκολ».

Στη συνέχεια της εκπομπής, ο Ντέμης έκανε ένα σχόλιο για το Ηρακλής-ΑΕΚ 2-2, τονίζοντας ότι δεν του προκάλεσαν έκπληξη τα όσα έγιναν.

«Δεν μου κάνει εντύπωση. Ίσως παρασυρθήκαμε λίγο... Επειδή έβαλε έξι γκολ απανωτά, σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Δεν γίνεται ένας προπονητής να κάνει θαύματα. Η ΑΕΚ έπαιξε αυτό που παίζει. Επειδή μου αρέσουν οι αριθμοί, ο Μάνταλος κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες, έκανε τις περισσότερες πάσες. Τα λάθη χαλάσανε την εικόνα. Η ΑΕΚ είχε 67% κατοχή, τεράστιο νούμερο. Και διπλάσιες πάσες! Μην ξεχνάμε πώς ήταν η ΑΕΚ. Δεν ήταν ένα από τα πολύ κακά ματς της ομάδας. Ήταν που οι παίκτες βρέθηκαν σε κακή μέρα και έκαναν λάθη», ήταν τα λόγια του Νικολαΐδη, ο οποίος στη συνέχεια πέρασε στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

«Ντέρμπι. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Θα είναι ντέρμπι», είπε για την κυριακάτικη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ και ακολούθως μίλησε για το Ολυμπιακός-Οσμανλίσπορ.

«Καταρχήν, ο Ολυμπιακός ήταν το πρώτο ματς που λειτούργησε πολύ καλά αμυντικά. Μία φάση του έβγαλε η Οσμανλί... Εγώ δεν είδα έναν κακό Ολυμπιακό και διαφωνώ με αυτό που είπε ο Μπατίστα για τους επιθετικούς. Έλειπε ο Ιντέγε από το χθεσινό ματς. Δεν ξέρω αν είναι η πολιτική της ομάδας να βάζει νέους ή του προπονητή. Ο Μανθάτης, που μπήκε, έκανε τη διαφορά, με τρεις-τέσσερις προσπάθειες που πήρε. Είσαι ο Ολυμπιακός, με 15 βαθμούς διαφορά... Εγώ νομίζω ότι θα περάσει ο Ολυμπιακός. Είναι καλύτερη ομάδα από την Οσμανλίσπορ. Ο θεσμός του Europa League είναι αυτός που πρέπει να κοιτάμε περισσότερο σαν χώρα, γιατί εκεί μπορούμε να κάνουμε κάτι. Όχι στο Champions League...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα