Μέσα ο Κλωναρίδης, έξω ο Λέτο

Μέσα ο Κλωναρίδης, έξω ο Λέτο

Νίκος Αθανασίου
Μέσα ο Κλωναρίδης, έξω ο Λέτο

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε τον Έλληνα επιθετικό στην αποστολή για την Τρίπολη ενώ ο Αργεντινός φορ έμεινε προληπτικά εκτός. Τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου στον Αστέρα Τρίπολης(19:30), με ξεκάθαρο στόχο να δείξει διάρκεια στις καλές εμφανίσεις και να συνεχίσει με σερί νικών που θα τον φέρει πιο κοντά στην δεύτερη θέση. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους την Παρασκευή. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε στην αποστολή τον Βίκτωρα Κλωναρίδη που μπήκε χθες στο πρόγραμμα ενώ στον αντίποδα άφησε εκτός τον Σεμπάστιαν Λέτο προληπτικά, μιας και κρίθηκε πως δεν υπάρχει λόγος να παρθεί ρίσκο και να επιστρέψει στο χορτάρι με δύο κανονικές προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση και ασκήσεις «5-2». Θεραπεία ακολούθησε ο Τελάντερ ενώ Μολίνς, Μέστο, Στάικος έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μολέδο, Κουρμπέλης, Ρέις, Χουλτ, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Εμποκού, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας.

Η Λεβερκούζεν κάνει μέτρια χρονιά και παίζει εκτός με την Άουγκσμπουργκ που βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς πίσω. Τι βλέπετε για ημίχρονο / τελικό;

Εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή δεν βρίσκεται και ο τιμωρημένος Βιγιαφάνιες.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, προβάδισμα έχουν οι: Ο. Βλαχοδήμος, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Κουρμπέλης, Εμποκού, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Π. Βλαχοδήμος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα