Ρέτσος: «Τι να φοβηθούμε;»

Ρέτσος: «Τι να φοβηθούμε;»

Gazzetta team
Ρέτσος: «Τι να φοβηθούμε;»

bet365

Ο νεαρός αμυντικός μίλησε για τη ρεβάνς σε Τουρκία, το ντέρμπι με ΑΕΚ αλλά και για το παιχνίδι που σύμφωνα με τον ίδιο έπρεπε να νικήσει ο Ολυμπιακός.

Ακόμα ένα παιχνίδι βασικός. Ακόμα μία ευρωπαϊκή συμμετοχή. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ρέτσο ο οποίος ξεκίνησε ως αμυντικό χαφ και τελείωσε το παιχνίδι ως στόπερ μετά την αποβολή του Βιάνα. Ο ίδιος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα πως ο Ολυμπιακός άξιζε να πάρει τη νίκη.

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα:
«Με την εμφάνισή μας δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Πηγαίναμε για τη νίκη και πιστεύω πως αξίζαμε να νικήσουμε. Κάναμε αρκετές φάσεις, ωστόσο το θετικό είναι ότι δεν δεχτήκαμε γκολ. Πλέον, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ και μετά θα είμαστε έτοιμοι για τη ρεβάνς».

Για το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης:
«Εντάξει, στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Είναι σίγουρα ποιοτική ομάδα από τη μέση και μπροστά και είναι επίσης πολύ καλή στο επιθετικό transition. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και έτοιμοι για τα επόμενα ματς».

Για το αν φταίει η αναποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού για την ισοπαλία με την Οσμανλισπόρ:
«Πιστεύω ότι κάθε ομάδα έχει κάποιες ατέλειες. Δεν κοιτάμε την αναποτελεσματικότητα. Εμείς αξίζαμε να νικήσουμε, όμως συμβαίνουν αυτά. Πρέπει να συνεχίσουμε, να κοιτάξουμε τις ατέλειές μας. Θα ξανά δούμε το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε με σκληρή δουλειά να διορθώσουμε τα λάθη μας»

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα