Ο Κλάους χαρίζει 75.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ επειδή δεν παίζει καλά!

Ο Κλάους χαρίζει 75.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ επειδή δεν παίζει καλά!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Κλάους χαρίζει 75.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ επειδή δεν παίζει καλά!

bet365

Ο Στέφανος Αθανασιάδης συναντήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο της ασπρόμαυρης αποστολής με τον Ιβάν Σαββίδη και προχώρησε σε μια κίνηση, η οποία άφησε έκπληκτο τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να συναντηθεί με τον Στέφανο Αθανασιάδη σε μια προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού εν όψει του αγώνα με τη Σάλκε. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βλέπει και αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ότι ο 28χρονος επιθετικός του «Δικεφάλου» δεν είναι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση. Γι’ αυτό αποφάσισε να μιλήσει μαζί του στο ξενοδοχείο της ασπρόμαυρης αποστολής.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης ο Αθανασιάδης παραδέχτηκε πως τους προηγούμενους μήνες δεν ήταν αυτός που έπρεπε, ως αρχηγός και εκφραστής της εικόνας του ΠΑΟΚ κι όπως λένε άνθρωποι που συνομίλησαν και με τους δύο άνδρες «ο Κλάους έδειξε αποφασισμένος να επιστρέψει στις γνωστές του εμφανίσεις».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο ΠΑΟΚ - Σάλκε.

Αυτό που προκάλεσε την έκπληξη του Ιβάν Σαββίδη ήταν η πρόταση του ίδιου του ποδοσφαιριστή να του κρατηθούν 75.000 ευρώ από το ποσό του συμβολαίου του, που έχει να λαμβάνει ως το καλοκαίρι, ‘ως ένδειξη αναγνώρισης της δικής του κατάστασης», όπως εξήγησαν άνθρωποι του περιβάλλοντος του.

Ο κ. Σαββίδης τον συνεχάρη για τη στάση του και μεγάλο μέρος συμφωνήθηκε από κοινού να διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα