Δίχτυ ασφαλείας στη θύρα 8

Σταύρος Σουντουλίδης
Δίχτυ ασφαλείας στη θύρα 8
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο γήπεδο της Τούμπας, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τοποθετεί ειδικά για το παιχνίδι της Πέμπτης (15/2) κόντρα στη Σάλκε, ειδικό δίχτυ ασφαλείας στη θύρα 8 της Τούμπας.

Στο χώρο ‘όπου θα φιλοξενηθούν οι περίπου 1.200 Γερμανοί οπαδοί της Σάλκε έχει τοποθετηθεί ένα ειδικό δίχτυ ασφαλείας, ενώ έχουν γίνει κι άλλες εργασίες στο χώρο εισόδου και υποδοχής των φιλοξενούμενων φιλάθλων στη Θύρα 8.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την ΟΥΕΦΑ έχει κάνει ότι είναι δυνατόν για την ασφάλεια των φιλάθλων, έχει δώσει έμφαση στα μέτρα ασφαλείας, ενώ και ο Ιβάν Σαββίδης που βρέθηκε από το μεσημέρι της Τετάρτης στην Τούμπα επιθεώρησε τα έργα εντός κι εκτός του γηπέδου.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα