Κούτρης:«Να δίνω το 100%»

Gazzetta team
Κούτρης:«Να δίνω το 100%»

bet365

Ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε για τον ΠΑΣ, αλλά και τους προσωπικούς του στόχους στη σεζόν
Τον Λεονάρντο Κούτρη ανέδειξαν οι φίλοι του ΠΑΣ ως τον κορυφαίο του αγώνα της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό και σήμερα ο νεαρός πήρε το βραβείο του. «Σίγουρα το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα. Χωρίς του συμπαίκτες μου δεν θα είχα καταφέρει τίποτα και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια γενικά για όλη τη χρονιά και συγκεκριμένα για εκείνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που κάναμε μια σπουδαία προσπάθεια παρ’ όλο που δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και συνεχίζουμε», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Εχουμε δέκα αγωνιστικές μέχρι το τέλος, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο, θα δούμε που είμαστε. Μακάρι να πετύχουμε το στόχο και να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται».
Ο 22χρονος ρωτήθηκε ακόμη για τους στόχους της ομάδας.«Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, υπάρχουν ακόμα δέκα παιχνίδια και στο τέλος θα δούμε είμαστε. Μακάρι να είμαστε στην πεντάδα». Για τον «χαρακτήρα» που δείχνει ο ΠΑΣ σχολίασε πως
«όπως έχουμε πει πολλές φορές το παιχνίδι τελειώνει όταν σφυρίξει ο διαιτητής. Εχουμε την αντοχή λόγω της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από τον κ. Αλεξίου και όλο το τεχνικό τιμ, έχουμε τις οδηγίες του κόουτς να μην παρατάμε ούτε μια φάση, να παλεύουμε όλες τις φάσεις και έχουμε πάρει πολλούς βαθμούς στο τελευταίο δευτερόλεπτο και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό».
Για το ματς με τον Πλατανιά είπε ότι «θεωρώ ότι ήτανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι για όσους το παρακολούθησαν, στο τέλος μας άφησε μια πικρή γεύση διότι ναι μεν προηγηθήκαμε με 0-2 σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, δεν το κρατήσαμε, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουμε και στο τέλος χάσαμε τρεις-τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για να πάρουμε το παιχνίδια κι γι’ αυτό είμαστε λίγο στεναχωρημένοι γιατί θα ήταν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο αυτό».
Για τον ΠΑΣ ανέφερε πως «πρώτα απ’ όλα έχω βρει ένα οικογενειακό κλίμα στην ομάδα, όλα τα παιδιά με βοήθησαν από την πρώτη στιγμή να μπω στο κλίμα και αυτό μου βγαίνει και στο παιχνίδι και θεωρώ ότι μέρα με τη μέρα βελτιώνομαι και αυτό που θέλω είναι να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι για την ομάδα». Ο νεαρός ρωτήθηκε για την «κανονική» του θέση. «Ξεκίνημα ως εξτρέμ με τον κ. Πετράκη στον Εργοτέλη. Εδώ πέρα βρέθηκα στο καινούργιο σύστημα που χρησιμοποίησε η ομάδα το 3-5-2 ως μπακ-χαφ που είναι πιο βολική θέση γιατί έχεις και άμυνα και επίθεση, αλλά θεωρώ πως μπορώ να παίξω και τις δυο θέσεις πολύ εύκολα και όπου με χρησιμοποιήσει ο προπονητής θα κάνω αυτό που μπορώ».
Κλείνοντας μίλησε για τους προσωπικούς του στόχους. «Πρώτα απ’ όλα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της διότι μέσα απ’ αυτό θα βοηθηθώ και εγώ και ο στόχος μου είναι να φτάσω όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα