«Παιχνίδια» της μοίρας

«Παιχνίδια» της μοίρας

Γιώργος Ντυμένος
«Παιχνίδια» της μοίρας

bet365

Ο Ντόστανιτς στο παρθενικό του πέρασμά από την Βέροια αποχώρησε ύστερα από ματς με τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο πολλοί προπονητές της «βασίλισσας» έχουν συνδέσει το πρώτο ή το τελευταίο τους παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας
Για το ντεμπούτο του στον πάγκο της Βέροιας ετοιμάζεται ο Ράτκο Ντόστανιτς (δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Καλί) και τι... πρωτότυπο, η «βασίλισσα» θα παίξει με τον ΠΑΟΚ. Για ένα περίεργο παιχνίδι της τύχης, τα περισσότερα παιχνίδια των δύο ομάδων στην σύγχρονη ιστορία τους έχουν αποδειχθεί «κομβικά» για τον εκάστοτε τεχνικό της «βασίλισσας». Που είτε την κοουτσάρει τότε για πρώτη φορά, είτε αποχωρεί μετά το ματς!
Ο Σέρβος κόουτς βρίσκεται πλέον για τρίτη φορά στο «τιμόνι» της Βέροιας. Στο πρώτο πέρασμά του από την Ημαθία, απομακρύνθηκε ύστερα από την ήττα με 2-0 που γνώρισε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στις 8 Δεκεμβρίου του 2007. Μετά από παιχνίδι ΠΑΟΚ-Βέροια αποτέλεσε παρελθόν από την δεύτερη και ο Γ.Χ. Γεωργιάδης, όταν στις 17 Ιανουαρίου του 2016 η ομάδα έχασε με 2-1. Τυχαίο; Προφανώς, αλλά με τον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν έχουμε στην Βέροια μόνο απολύσεις-παραιτήσεις.
Υπάρχουν και «επίσημες πρώτες», όπως θα συμβεί την Κυριακή με τον Ντόστανιτς. Κάτι ανάλογο παρατηρήθηκε στο 0-0 του πρώτου γύρου (ντεμπούτο Γράφα) αλλά και στις 14 Σεπτεμβρίου του 2013 (ήττα με 2-1 στο ντεμπούτο του Τον Κάανεν).
Ετσι σε διάστημα περίπου επτά ετών στην Βέροια θα έχουν ντεμπουτάρει τρεις προπονητές (Ντόστανιτς, Γράφας, Κάανεν) σε παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, που έδωσαν την αφορμή και για δύο απομακρύνσεις (Ντόστανιτς, Γ.Χ. Γεωργιάδης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα