Νεντίδης: «Μας παρέσυρε ο Άρης»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Νεντίδης: «Μας παρέσυρε ο Άρης»

bet365

Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρας, Νίκος Νεντίδης, εκτίμησε ότι η ομάδα του σπατάλησε ένα ημίχρονο γιατί παρασύρθηκε από τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στις δυνατότητες των παικτών του.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τον βαθμό που πήραμε. Δεν καταφέραμε να κάνουμε ακόμη μία νίκη. Στο παιχνίδι όπου γνωρίζαμε τον τρόπο ανάπτυξης του αντιπάλου. Παίζει με μεγάλες μεταβιβάσεις… κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να παίζει όπως θέλει, αλλά το κακό για μας ήταν ότι παρασυρθήκαμε και παίξαμε κι εμείς έτσι. Είπαμε στο ημίχρονο να επιδιώξουμε να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο, με πολλές μεταβιβάσεις», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Δεν κάναμε την τέλεια φάση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά παίξαμε έτσι όπως ξέρουμε. Ο Άρης προηγήθηκε με ένα τυχερό γκολ και το καλό για μας ήταν ότι ισοφαρίσαμε. Του εύχομαι καλή τύχη, δεν είναι εύκολο να κάνεις πρωταθλητισμό αλλά του εύχομαι να τα καταφέρει».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει ο στόχος της ανόδου για τον Αγροτικό Αστέρα: «Είναι σημαντικός ο βαθμός. Εμείς θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στους πρωτοπόρους. Τα παιδιά έχουν καταλάβει τις δυνατότητές τους και θέλουν να πάνε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Είναι σημαντικό να το θέλουν οι ίδιοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα