Αγροτικός Αστέρας - Άρης 1-1 (vid)

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Αγροτικός Αστέρας - Άρης 1-1 (vid)

bet365

Μετά την Λαμία και την Ριζούπολη, ο Εύοσμος! Σε 3ο σερί ματς ο Άρης χάνει στο φινάλε της αναμέτρησης την ευκαιρία για θετικό αποτέλεσμα! Η γκολάρα του Ίλιτς δεν έφτανε, αφού στο 86' ο Φιλίπε ισοφάρισε σε 1-1 για τον Αγροτικό Αστέρα!

Ακόμα μία... αυτοκτονία για τον Άρη, σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε πρόωρος τελικός, καθώς η ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, δίνει την ευκαιρία στη Λαμία να ξεφύγει ακόμα πιο πολύ στην κούρσα της ανόδου.

Ο Άρης μπήκε... μουδιασμένα στο παιχνίδι, παρόλο που ήταν, ουσιαστικά, με τη πλάτη στον τοίχο. Ο Αγροτικός κατάφερε να έχει την κατοχή και να κάνει το παιχνίδι του, με τους φιλοξενούμενους να έχουν παθητικό ρόλο και να αμύνονται. Παρόλα αυτά, δε μπορούσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του και να απειλήσει τον Διούδη.

Σταδιακά, από τα μισά του πρώτου μέρους, ο Άρης ανέβασε, κάπως, στροφές και κατάφερε να ισορροπήσει αρχικά το ματς και τελικά να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες. Έστω και χωρίς να εντυπωσιάζει, έφτασε δύο φορές με αξιώσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, όμως αμφότερες, ο Ίλιτς ήταν εύστοχος στην τελική του προσπάθεια και οι ευκαιρίες πέρασαν χαμένες.

στην επανάληψη, όμως και πιο συγκεκριμένα στο 56', μία έμπνευση του Ίλιτς έδωσε στον Άρη το προβάδισμα. Ο Σέρβος πήρε τη μπάλα από τον Τάτο σε πλάγια θέση στη περιοχή, με ωραίο κοντρόλ με το στήθος άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με μία... βολίδα αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον κρέμασε και με μία απίστευτη γκολάρα έγραψε το 0-1.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΙΛΙΤΣ

Στη συνέχεια, όμως, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πολύ λάθος νοοτροπία, αφού αντί να επιχειρήσουν να σκοράρουν και πάλι για να κλειδώσουν το ματς, προσπαθούσαν να ροκανίσουν το χρόνο. Στις πιο πολλές επιθέσεις, οι «κίτρινοι» πήγεναν προς το κόρνερ, έψαχναν να κερδίσουν κάποιο στημένο και έριξαν τον ρυθμό. αυτό αρχικά λειτούργησε και είχε αποτέλεσμα, όμως στο τέλος γύρισε «μπούμερανγκ».

Από μία ασταθή απόκρουση του Διούδη, η άμυνα του Άρη βρέθηκε εκτεθειμένη, η μπάλα έφτασε στον Φιλίπε που, παρά τον αρχικό του αιφνιδιασμό, έστειλε την μπάλα στο βάθος της απροστάτευτης εστίας των φιλοξενούμενων και έφερε το ματς στα ίσα. Το γκολ αυτό... έκοψε τα πόδια των παικτών του Άρη, που δε μπορούσαν, όχι να απαντήσουν, αλλά ούτε καν να βγάλουν αντίδραση και να απειλήσουν.

Έτσι, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον αγροτικό να πανηγυρίζει ένα ακόμα σημαντικό αποτέλεσμα, έχοντας κρατήσει για 8ο ματς το αήττητο της έδρας του. Αντίθετα, ο Άρης υπέστη ακόμα ένα σοκ στα τελευταία λεπτά, έμεινε για 3ο σερί ματς μακριά από τις νίκες και χάνει ακόμα περισσότερο έδαφος στην κούρσα της ανόδου.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Γκότοβος, Αργυρίου, Κουκολής, Τάι, Τριανταφυλλάκος, Δεινόπαπας, Τεγούσης, Μέρντοβιτς, Γκέσιος.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Παυλίδης, Ίλιτς, Πίτου, Τάτος, Μιλούνοβιτς, Μπαργκάν.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα