«Παίζει» δυνατά o Ανδρούτσος για εξτρέμ

«Παίζει» δυνατά o Ανδρούτσος για εξτρέμ

Δημήτρης Τομαράς
«Παίζει» δυνατά o Ανδρούτσος για εξτρέμ

bet365

Ο Μπέντο συνεχίζει να σκέφτεται πολύ τον Ανδρούτσο για εξτρέμ. Κανονικά ο Μποτία, που ξεπέρασε το πρόβλημά του, παραμένει ανέτοιμος ο Ελιουνούσι και συνεχίζει εκτός ο Ιντέγε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξακολουθεί να αφήνει αρκετά ενδεχόμενα ανοιχτά. Όπως γράψαμε και χθες υπάρχουν τουλάχιστον τρία βασικά ερωτηματικά για την 11άδα (σ.σ. και με μία... υποσημείωση και για κίπερ).

Ο Μπέντο εξακολουθεί να σκέφτεται τον Ανδρούτσο για βασικό δεξιό εξτρέμ σε μία θέση όπου γίνεται... μάχη και με Μανθάτη και Μάριν. Ο Ανδρούτσος όμως είναι ιδιαίτερα ψηλά στις προτιμήσεις του κόουτς του. Ο Ελιουνούσι παραμένει ανέτοιμος και δεν προπονείται σε φουλ ρυθμούς (σ.σ. και πλέον είναι για τα καλά αβέβαιο το εάν προλαβαίνει την Οσμανλισπόρ) και ενώ ο τραυματίας Ιντέγε συνεχίζει εκτός.

Ο Μποτία έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και την ίωση που είχε, καθώς μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα. Για την θέση του αμυντικού χαφ συνεχίζει να έχει ουκ ολίγες ελπίδες ο Ρέτσος, έχοντας ως κύριο αντίπαλο τον Ρομαό. Κάποιες πηγές δίνουν ακόμα και φαβορί τον πιτσιρικά. Με αυτά και με αυτά και με βάση τις δοκιμές του Μπέντο πάντως δεν αποκλείονται και εκπλήξεις ως προς τα πρόσωπα ή και την διάταξη.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα