Έτοιμος για τον τελικό

Βασίλης Βλαχόπουλος
Έτοιμος για τον τελικό

bet365

Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα έβαλαν τον Άρη σε διαδικασία… πρόωρων τελικών καθώς στον αυριανό (15/2, 15:00) αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο οι «κίτρινοι» είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν για να παραμείνουν στο παιχνίδι της ανόδου.

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε σήμερα (14/2) το απόγευμα με μια τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου υπό την παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη. Πριν την έναρξη αυτής, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ συζήτησε γι’ αρκετή ώρα με τον Νίκο Αναστόπουλο σχετικά με την ομάδα.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα εκτός των υποχρεωτικών. Για παράδειγμα, ο Λούκα Μιλούνοβιτς θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης αντί του τραυματία Μάρκου Ντούνη, ενώ ο Μπαρκάν θα παίξει στη δεξιά πλευρά και ο Μπράνα Ίλιτς στην κορυφή. Στην άμυνα, λογικά θα διατηρηθεί η ίδια τετράδα με τους Ταυλαρίδη, Σόουζα, Μπούρμπο, Τζανακάκη. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής είναι δεδομένη η παρουσία του Πίτου Γκαρσία μαζί με τους Παυλίδη, Τάτο.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Ραούλ Μπράβο, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ταυλαρίδης, Μπαργκάν, Ρόβας, Καράμπελας, Τσουμάνης, Τζανακάκης, Ανάκογλου, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα