Είδε Ντιγκινί ο Σα Πίντο

Είδε Ντιγκινί ο Σα Πίντο

Gazzetta team
Είδε Ντιγκινί ο Σα Πίντο

bet365

Ο Γάλλος επιθετικός προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα και ο Σα Πίντο προσθέτει ακόμα ένα όπλο στην φαρέτρα του.

Φέτος του έχουν πάει όλα στραβά. Ελπίζει σ' ένα πιο τυχερό 2017. Ο λόγος για τον Ντιγκινί ο οποίος μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και μένει να δούμε πότε θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Σα Πίντο.

Από την προπόνηση της Τρίτης απουσίαζε ο Παντελιάδης λόγω ίωσης ενώ την Τετάρτη το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας παρουσία του Γιώργου Σπανού.

Τέλος ο Κιβρακίδης ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ ο Λε Ταλέκ εξέτισε και θα επιστρέψει στο ματς με την Ξάνθη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα