Μανθάτης: «Πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι»

Μανθάτης: «Πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι»

Gazzetta team
Μανθάτης: «Πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι»

bet365

Ο Γιώργος Μανθάτης ζήτησε σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς απέναντι στην Οσμανλισπόρ.

Προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Άγκυρα σε μια εβδομάδα, ζήτησε ο Γιώργος Μανθάτης απέναντι στην Οσμανλισπόρ.

«Ανυπομονώ να έρθει το ματς. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Νομίζω ότι το διάλειμμα από την ευρωπαϊκή μας παρουσία… παραήταν μεγάλο. Έχει λείψει σε όλους μας η Ευρώπη και όποιον ποδοσφαιριστή και να ρωτήσεις στην ομάδα, θα πει το ίδιο πράγμα», δήλωσε αρχικά στον «Πρωταθλητή» και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να ‘καθαρίσουμε’ την πρόκριση από το πρώτο κιόλας ματς. Στόχος είναι να νικήσουμε και ει δυνατόν να πάρουμε και ένα σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Άγκυρα. Για να το καταφέρουμε αυτό, όμως, θα χρειαστούμε και τη βοήθεια του κόσμου μας, όπως πάντα. Θέλουμε το γήπεδο γεμάτο, να… βράζει που λέμε.

Ομάδα και κόσμος να δώσουμε στον αντίπαλο να καταλάβει ότι εδώ είναι το κάστρο του Ολυμπιακού και ότι μόνο… ηττημένοι μπορούν να φύγουν από εδώ. Το αγωνιστικό κομμάτι μπορεί να ανήκει στους ποδοσφαιριστές, αλλά η ατμόσφαιρα του γηπέδου, η φωνή από την εξέδρα, πάντα επηρεάζουν τον αντίπαλο και μπορούν να γυρίσουν κάθε ματς υπέρ μας, όποια μορφή κι αν έχει αυτό».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα