Ναντ - Μαρσέιγ 3-2

Gazzetta team
Ναντ - Μαρσέιγ 3-2

bet365

Η Μαρσέιγ δυσκολεύεται εκτός έδρας, γνωρίζοντας ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά από τη Ναντ του Σέρτζιο Κονσεϊσάο (3-2).

Η Ναντ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες. Οι παίκτες του Σέρτζιο Κονσεϊσάο αδικούνται από το 3-2, καθώς θα μπορούσαν να είχαν διαλύσει την Μαρσέιγ, που συνεχίζει να προβληματίζει εκτός έδρας.

Το πρώτο μέρος ήταν μαγικό για τους γηπεδούχους, που εύκολα θα μπορούσαν να είχαν πετύχει 4-5 γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 12’ ο Ντιέγκο Κάρλος, ενώ στο 20’ ο Στεπίνσκι κατέβασε ωραία και έστειλε – με κόντρα – την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0! Οι φιλοξενούμενοι τα είχαν χαμένα, ο Γκαρσία έκανε δύο αλλαγές στο 30’, μπας και σώσει τίποτα, όμως τα καναρίνια συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες, με τον Πελέ να κρατάει το σκορ σε φυσιολογικά επίπεδα και το 2-0 μέχρι το ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Γκομίς μείωσε σε 2-1, όμως πολύ γρήγορα τα όποια όνειρα επιστροφής γκρεμίστηκαν για την Μαρσέιγ, καθώς στο 50’ ο Τόμασον έκανε το 3-1. Η εικόνα των Μασσαλών ήταν καλύτερη, ο Γκομίς μείωσε εκ νέου σε 3-2 με κεφαλιά στο 61’, όμως στο 66’ αποχώρησε τραυματίας και κάπου εκεί τα πάντα τελείωσαν για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι κράτησαν μέχρι το τέλος και πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα