Ρεν - Νις 2-2

Gazzetta team
Ρεν - Νις 2-2

bet365

Η Νις βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Ρεν, όμως με γκολ των Δώνη (59’) και Εϊσερίκ (81’) απέφυγε την ήττα (2-2).

Σιγά-σιγά η Νις θα πρέπει να ξεχνάει τα όνειρα τίτλου και να εστιάσει στο να εξασφαλίσει την τρίτη θέση. Οι νισουά έδειξαν στο πρώτο μέρος ότι βρίσκονται σε πτωτική πορεία, στο δεύτερο ότι έχουν χαρακτήρα και κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα από την Ρεν, φεύγοντας με ισοπαλία 2-2.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος. Ο Αμαλφιτάνο άνοιξε το σκορ με υπέροχο σκάψιμο στο 7’, ενώ στη συνέχεια έχασε και τετ α τετ με τον Καρντινάλ. Οι παίκτες του Γκουρκίφ συνέχισαν να πιέζουν και το 2-0 ήρθε στο 21’, με τον Σίο να παίρνει το ριμπάουντ μετά το μακρινό σουτ του Πρτσιτς και να κάνει το 2-0! Οι παίκτες του Φαβρ δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, με την είσοδο του Δώνη να αλλάζει τα δεδομένα στην επανάληψη.

Ο Έλληνας άσος πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Γαλλία και με ψύχραιμο πλασέ μετά την υπέροχη ασίστ του Εϊσερίκ μείωσε σε 2-1 στο 59’. Οι νισουά πήραν τα πάνω τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 81’, όταν ο Σερί έβγαλε την πάσα στην πλάτη της άμυνας για τον Εϊσερίκ, που πλάσαρε εύστοχα για το 2-2. Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, ήταν καλύτεροι μέχρι το τέλος, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στη μεγάλη ανατροπή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα