«Ανάσες» για Παναιγιάλειο και Αναγέννηση Καρδίτσας

Gazzetta team
«Ανάσες» για Παναιγιάλειο και Αναγέννηση Καρδίτσας

bet365

Σημαντικές νίκης για τον Παναιγιάλιεο και την ΑΣΑ, που απομακρύνθηκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού. «Λευκές» ισοπαλίες της Καλλιθέας με την Ελευσίνα και του Αιγινιακού με τον Πανσερραϊκό.

Παναιγιάλειος - Καλλονή 2-0

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Παναιγιάλειου, που κατάφερε να επικρατήσει της Καλλονής στο Αίγιο με 2-0 και έτσι, απομακρύνθηκε ακόμα πιο πολύ από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα, όμως η «Μαύρη Θύελλα» ήταν που έδειχναν να είναι πιο απειλητικοί. Κάτι που επιβεβαιώθηκε στην επανάληψη, όταν ο Κρητικός στο 65’ άνοιξε το σκορ.

Η Καλλονή έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 85’ με τον Ρεπετσά, όμως δε τα κατάφερε και το πλήρωσε, αφού ένα λεπτό αργότερα ο Σκαρτσίλας βρήκε δίχτυα και κλείδωσε τη νίκη για τον Παναιγιάλειο.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Παναγιώτου (46' Ντέμο), Ρότα, Μωυσίδης, Μπούζας, Καζναφέρης, Τσιλιγκίρης (82' Παπαδόπουλος), Σκαρτσίλας, Κρητικός (89' Καζβιρόπουλος), Ιβάνκο.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα (79' Αγριμάκης), Αποστόλου, Ευαγγελιδάκης, Γιουκαρής, Λίταινας (74' Τριανταφύλλου), Λαμπράκης, Σισέ (66' Σβόγιτς), Σοφιάνης.

Αναγέννηση Καρδίτσας - Αχαρναϊκός 2-0

Απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, πήρε η Αναγέννηση Καρδίτσας, που επικράτησε με 2-0 του Αχαρναϊκού και με τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη του έφτασε τους 16 βαθμούς.

Η ΑΣΑ ήταν καλύτερη από το πρώτο μέρος και είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει στο σκορ στο 32’, όταν ο Μπλέντι σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ούτε ο Τζέκος κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Το γκολ, έστω κι αν άργησε, ήρθε τελικά για την Αναγέννηση, με τον Καραντασιάδη να ανατρέπει τον Τζέκο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και τον Κρητικό να εκτελεί εύστοχα από την άσπρη βούλα.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε αρκετά, όμως παρόλα αυτά, η ΑΣΑ κατάφερε να σκοράρει και πάλι. Ήταν ο Ντιατά στο 82’ που βρήκε δίχτυα και κλειδώσει έτσι την νίκη για τον σύλλογο από την Καρδίτσα, με τον Αχαρναϊκό να γνωρίζει ακόμα μία ήττα και να πιστοποιεί την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Μπλέντι, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ (46’ Μπιτέλης), Ντάνκουα (70’ Καραγιάννης), Σμίλτος, Τζέκος (77’ Ντιατά), Τσιλούλης, Κρητικός.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Ψύχος, Σωτηράκος, Αναστασίου, Τσουβαλτσίδης, Καραντασιάδης, Τζαζιρί, Μαρσελίνο (68’ Μάρτινς), Παπατόλιος, Τσεμπερίδης, Ντάγκρας (46’ Λύρας), Τζέφερσον (76’ Ζαχαρού).

Καλλιθέα – Πανελευσινιακός 0-0

Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, η Καλλιθέα δεν μπορεί να κερδίσει τον Πανελευσινιακό, ο οποίος πήρε έναν σημαντικό εκτός έδρας βαθμό μετά το 0-0 που απέσπασε.

Οι γηπεδούχοι, ξεκίνησαν πιο δυνατά την αναμέτρηση και είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα, με τους Σταματάκο και Γουόρντεν, με τον Πανελευσινιακό από εκεί και πέρα όμως να ελέγχει. Μάλιστα, οι αντεπιθέσεις που έβγαζαν οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά επικίνδυνες και θα μπορούσαν να είχαν κάνει ζημιά στην Καλλιθέα.

Στην επανάληψη, είχαμε ελάχιστες ευκαιρίες, από τις οποίες καμία δεν ήταν η μεγάλη φάση με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους και τον Πανελευσινιακό να πανηγυρίζει έναν σημαντικό βαθμό ενόψει της συνέχειας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Τσώνης, Συριόπουλος, Γκίνη, Τσίπρας, Μπέλης, Σταματάκος (78' Στεφάνοβιτς), Γουόρντεν (74' Κρεββατάς), Ταμπάκης (53' Σμυρλής)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Σιλιγαρδάκης (91' Κορομηλάς), Ακούζιε (53' Τσίγκρος), Πρίντεμπς, Κολόκας, Γραικός, Κωνσταντινίδης, Κασνέτση, Καμπούρης, Αρναούτογλου, Νίασον (88' Δημόπουλος)

Αιγινιακός – Πανσερραϊκός 0-0

Σε ένα ματς με αρκετές φάσεις για τις δύο ομάδες, Αιγινιακός και Πανσερραϊκός έμειναν στο 0-0 και για ακόμα ένα ματς μακριά από τις νίκες.

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, είχαν δοκάρι στο 14' με τον Στέβιτς, ενώ νωρίτερα είχαν χάσει από μία ευκαιρία και οι Ρούτσης, Κάκκο. Μετά το 20λεπτο, ο Αιγινιακός ισορρόπησε και είχε τις δικές του ευκαιρίες με του Ζγκούρη, Ζζούρκο και Γιατζιτζόλου να μην καταφέρνουν να σκοράρουν. Τελικά ο Πανσερραϊκός με τον Κάκκο στο 40', έφτασε πιο κοντά στο γκολ, αλλά το πλασέ του όταν βρέθηκε απέναντι στον Καραγκιόζη, έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και τις ευκαιρίες. Αρχικά στο 53', ο Τσολακίδης δεν τα κατάφερε, όπως και ο Ρανγκέλοφ στο 92', που βρέθηκε απέναντι στον Ρίστιτς, με τον γκολκίπερ του Πανσερραϊκού να απομακρύνει με γροθιές.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Καραγκιόζης, Παπουτσογιανόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη (46’ Σκραπάρας), Γκατσολάρι (85’ Αντωνιάδης), Τσολακίδης (86’ Ρανγκέλοφ), Μπουρντουζάν.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Φουσού, Κάκκο (72’ Κανούλας), Γαβριηλίδης, Γκούρτσας (88’ Άντριτς), Ρούτσης (62’ Τσούτσης), Τσιμίκας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα