Στέλνουν βοηθούς-κομάντο στην Λεωφόρο!

Στέλνουν βοηθούς-κομάντο στην Λεωφόρο!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Στέλνουν βοηθούς-κομάντο στην Λεωφόρο!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τους βοηθούς Αλεξέα και Πετρόπουλο, που ορίστηκαν στο σημερινό παιχνίδι στην Λεωφόρο και το παρελθόν τους, τους καθιστά επικίνδυνους.....

O Παναθηναϊκός έχει χάσει το πρωτάθλημα εδώ και πολύ καιρό κυρίως από δικά του λάθη, όπως έχω καταγράψει εδώ και καιρό, αλλά το … «σύστημα» είναι εδώ και συνεχίζει και χτυπάει με στόχο τι; Ελα ντε; Είδαμε το γκολ, που μέτρησε για τα Γιάννενα την προηγούμενη εβδομάδα. Ένα μέτρο οφ-σάιντ ήταν, αλλά ο βοηθός Δημητριάδης το μέτρησε! Επίσης ο άλλος βοηθός ο Καρατζίκας ποτέ δεν είδε την αγκωνιά του Καρανίκα στον Μπέργκ, όπου ήταν και κόκκινη κάρτα. Ενας άλλος βοηθός είχε ακυρώσει γκολ του Μπέργκ, που καλυπτόταν ένα μέτρο στο ματς του πρώτου γύρου με τον Παναιτωλικό, που είχε έρθει 0-0. Η μόδα φέτος είναι οι βοηθοί. Δείτε στα παιχνίδια του Ολυμπιακού τι γίνεται και θα καταλάβετε. Δύο επιθέσεις του Ατρομήτου έκοψαν , που έβγαιναν μόνοι τους οι παίκτες στο ματς κυπέλλου , αλλά άλλη μία τέτοια φάση έκοψαν και από τον Αρη(πριν λίγες ημέρες) , όσο το ματς ήταν οριακό ακόμα για το κύπελλο.

Οι βοηθοί, λοιπόν, φέτος είναι όλη η ιστορία. Και επειδή είναι καλό, ότι πάει να γίνει να το λέμε από πριν σήμερα στην Λεωφόρο έχουν στείλει δύο καρμανιόλες ο Τριτσώνης και ο Κουκουλάκης. Ο πρώτος βοηθός είναι ο γνωστός και ….μη εξαιρετέος Αλεξέας με όργια στο παρελθόν , αλλά αυτός …φυσικά διεθνής. Είναι «παιδί» του Σταθόπουλου, του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας, που του απαγορεύτηκε η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο λόγω της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης… Ποιος είναι ο Σταθόπουλος; Αυτός, που σύμφωνα με τις καταγγελίες Κωσταντινέα , τον είχε πάρει τηλέφωνο πριν το ματς Ξάνθη-Ολυμπιακός πριν μερικά χρόνια και του είχε πει να είναι προσεχτικός στις αποφάσεις του. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Ο Αλεξέας του Σταθόπουλου , λοιπόν, θα είναι ο ένας βοηθός σήμερα στην Λεωφόρο.

Ο άλλος βοηθός θα είναι άλλο ένα ….φυντάνι. Ο Πετρόπουλος από την ΕΠΣ Αρκαδίας του γνωστού και μη εξαιρετέου Προύντζου, που επίσης του απαγορεύτηκε η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Και ο Πετρόπουλος ….αγαπημένο παιδί διεθνής και αυτός, έχει απασχολήσει στο παρελθόν με τις αποφάσεις του.

Εύχομαι και ελπίζω και οι δύο σήμερα να υποδεικνύουν ότι βλέπουν και όχι ότι …πρέπει να βλέπουν, αλλά η ουσία είναι ότι και οι δύο είναι καρμανιόλες. Το γλυκό δένει με τον παρατηρητή διαιτησίας Καλαθενό. Εκεί τελειώνει η κουβέντα……

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.