Ντάρμσταντ - Ντόρτμουντ 2-1

Gazzetta team
Ντάρμσταντ - Ντόρτμουντ 2-1

bet365

Η Ντόρτμουντ υποτίμησε την Ντάρμσταντ και το πλήρωσε, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την ουραγό της Bundesliga.

Η Ντόρτμουντ έβγαλε μόνη της τα μάτια της και γνώρισε ήττα-σοκ από την ουραγό Ντάρμσταντ με 2-1 στην πρώτη νίκη του Φρινγκς στην Bundesliga. Το ματς στράβωσε από νωρίς για τους Βεστφαλούς, που περίμεναν ένα εύκολο απόγευμα και απέναντί τους βρήκαν μία ομάδα καλά διαβασμένη και με πολύ πάθος.

Οι Lilien μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 7’ είχαν δοκάρι με τον Ρόζενταλ. Κανένας από τους παίκτες του Τούχελ δεν άκουσε τις φωνές του Μπούρκι, που προσπαθούσε να τους ξυπνήσει και το γκολ ήρθε στο 21’, με τον Χέλερ να κάνει το γύρισμα και τον Μπόιντ με σκαστό σουτ να κάνει το 1-0! Οι φιλοξενούμενοι πήραν την κατοχή, οι γηπεδούχοι ήταν επικίνδυνοι στην αντεπίθεση και οι Ρόζενταλ (34’) και Ομπαμεγιάνγκ (42’) έφτασαν κοντά στο γκολ, με τον Γκερέιρο να το πετυχαίνει με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση στο 44' έπειτα από πανέμορφη ομαδική προσπάθεια.

Το γκολ για την Μπορούσια ήρθε σε καλό σημείο, όμως οι ελπίδες για ανατροπή εξανεμίστηκαν γρήγορα. Οι παίκτες του Τούχελ ήταν αργοί, δεν είχαν ιδέες και ο Ρόζενταλ έχασε τις πρώτες καλές ευκαιρίες στην επανάληψη για την Ντάρμσταντ (51’, 58’). Το μοιραίο δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 67’ ο Τσολάκ με ψύχραιμο πλασέ έπειτα από ωραία ενέργεια και ασίστ του Σαμ έκανε το 2-1! Στο 70’, μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία, με το σουτ του Τσολάκ να σταματάει στο δοκάρι και τον Μπούρκι να βγάζει την προσπάθεια του Γκόντορφ! Οι Βεστφαλοί συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και μέχρι το τέλος είχαν να δείξουν μόλις δύο καλές στιγμές με τους Ντεμπελέ (88’) και Παπασταθόπουλο (90’)...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα