Μπορντό - Παρί Σεν Ζερμέν 0-3

Gazzetta team
Μπορντό - Παρί Σεν Ζερμέν 0-3

bet365

Με τον Εντινσον Καβάνι να πετυχαίνει δύο εκπληκτικά γκολ, η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε με 3-0 από την έδρα της Μπορντό και έπιασε την Μονακό στην κορυφή.

Λίγες μέρες μετά τη νίκη, με την ψυχή στο στόμα, σε βάρος της Λιλ, η ομάδα του Ουνάι Εμερι επιβλήθηκε εκτός έδρας της Μπορντό με 3-0 και με αγώνα περισσότερο έπιασε την Μονακό στους 55 βαθμούς στην κορυφή στην Ligue1. Το έργο των πρωταθλητών έγινε εύκολο από νωρίς καθώς μόλις στο 6' μετά την απόκρουση της άμυνας των Γιρονδίνων, ο Καβάνι με βολέ εκτός περιοχής νίκησε τον Καρασό γράφοντας το 0-1. Η Παρί σφράγισε τη νίκη της από το πρώτο μέρος και ήταν αυτή τη φορά ο Ντι Μαρία που σκόραρε. Στο 40' μετά την όμορφη προσπάθεια του Βεράτι στην κόντρα και την πάσα στον χώρο, ο Αργεντινός βρέθηκε τετ-α-τετ με τον keeper της Μπορντό και τον νίκησε με υπέροχη λόμπα για το 0-2 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Νωρίς στο δεύτερο, ο Καβάνι 'χτύπησε' ξανά με νέο βολέ στην κίνηση ύστερα από τηλεκατευθυνόμενη σέντρα του Ντι Μαρία κάνοντας το 0-3 και φτάνοντας τα 25 γκολ στο φετινό Championnat. Για τον Ουρουγουανό επιθετικό αυτό ήταν το τέρμα Νο78 στο γαλλικό πρωτάθλημα, με το οποίο ισοφάρισε τον αριθμό των γκολ που είχε πετύχει με την Νάπολι στην Serie A.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα