AOX - Τρίκαλα 1-0

Gazzetta team
AOX - Τρίκαλα 1-0

bet365

Ο επιθετικός των Χανίων σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του κόντρα στα Τρίκαλα.

Ούτε στην Premier League αγωνίζεται, ούτε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το... ψωμάκι του το βγάζει όμως. Εστω και στην Football League και στα πανέμορφα Χανια. Ο Ρούνεϊ των... φτωχών σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι (μετά το εκτός έδρας ματς στην Ελευσίνα) και χάρισε την δεύτερη σερί νίκη στην ομάδα του.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός μ' ένα γκολ από το 10' έδωσε τρεις βαθμούς στον ΑΟΧ ο οποίος έφτασε τα εφτά σερί ματς χωρίς ήττα! Η κρητική ομάδα κράτησε μέχρι τέλους το γκολ του Ρούνεϊ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Αποστολόπουλου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην συνέχεια του αγώνα ακυρώθηκαν τρία γκολ! Δύο για τα Τρίκαλα κι ένα για τα Χανιά! Πιο συγκεκριμένα στο 38' ακρυώθηκε το γκολ του Κουσκουνά (ως επιθετικό φάουλ) και στο 60' το γκολ του Γιαννιτσάνη (ως οφσάιντ). Ως οφσάιντ ακυρώθηκε και το γκολ των Χανίων στο 72' του Αποστολόπουλου.

Οι συνθέσεις:
ΑΟ Χανιά: Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Αποστολόπουλος, Σταματής, Βαρούχας (82' Θεολόγου), Ρούνεϊ
ΑΟ Τρίκαλα: Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (73' Μαρουκάκης), Γκόλιας, Βέρτζος, Λεάντρο, Αρναρέλλης (46' Ρομπέρ), Στεφάνοβιτς, Μουμίν, Πίντο (59' Μπαϊκαρά), Γιανντισάνης, Κουσκουνάς

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα