Τιμωρήθηκε και για τη συμπεριφορά του ο Σουάρες
Ο Ουρουγουανός φορ της Μπαρτσελόνα δεν θα χάσει μονάχα τον μεγάλο τελικό του Copa del Rey απέναντι στην Αλαβές, αλλά θα λείψει και από δεύτερο παιχνίδι των «μπλαουγκράνα», όπως αποφάσισε η πειθαρχική επιτροπή της La Liga, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ο λόγος που του επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών κι όχι μονάχα μίας, είναι ο τρόπος που αντέδρασε, αλλά και το γεγονός πως δεν κατευθύνθηκε στ' αποδυτήρια όπως ορίζει ο κανονισμός, αλλά έμεινε στην άκρη της φυσούνας να παρακολουθήσει τα εναπομείναντα λεπτά της πρόσφατης αναμέτρησης με τους «ροχιμπλάνκος» στο «Καμπ Νόου».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
