Παράσχος: «Δεν χάνουμε εύκολα»

Gazzetta team
Παράσχος: «Δεν χάνουμε εύκολα»

bet365

Ο Παράσχος έδειξε αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ και το δεύτερο παιχνίδι με την ΑΕΚ
Αισιόδοξος για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ έδειξε ο Γιώργος Παράσχος, μετά το σημερινό 0-0 του Πλατανιά με την ΑΕΚ. «Το χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ήταν η πολλή δύναμη και το πάθος. Στα 93 λεπτά που κράτησε αυτό το παιχνίδι πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες έδωσαν μάχες χαμηλά, αλλά και στον αέρα, ένα δυνατό παιχνίδι με καλό ρυθμό μπορώ να το χαρακτηρίσω. Πιστεύω ότι ειδικότερα αμυντικά κι επειδή δικός μας αντικειμενικός σκοπός ήταν -γιατί στα παιχνίδια του Κυπέλλου μετράει πάρα πολύ το γκολ αν το δεχθείς στην έδρα του- να μη δεχτούμε πάνω απ' όλα γκολ. Είχαμε μια πολύ καλή και οργανωμένη άμυνα γι' αυτό και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο παρόλο ότι ερχόταν από συνεχόμενα καλά αποτελέσματα και μεγάλα σκορ, να κάνει σε όλο το παιχνίδι -αν έκανε- μία ευκαιρία. Σύμφωνα με τις ευκαιρίες που έγιναν στο παιχνίδι, εάν μια ομάδα δικαιούταν να πετύχει κάποιο γκολ νομίζω πως ήταν η ομάδα μου μέσα από αυτή την καλή αγωνιστική κατάσταση που έδειξε και σήμερα πως βρίσκεται, με την απόδοση που είχε. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Ξέρουμε πως η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον το γκολ που δεν πετύχαμε εδώ, να το πετύχουμε εκεί», είπε αρχικά.
Και μετά του ζητήθηκε η άποψή του για την ρεβάνς. «Πιστεύω ότι θα γίνει πάλι ένα κλειστό και δυνατό παιχνίδι. Σίγουρα η ΑΕΚ θα μας πιέσει περισσότερο, θα παίξει πολύ πιο επιθετικά. Θα προετοιμαστούμε γι' αυτό το παιχνίδι και όπως το είπατε, δεν χάνουμε πάρα πολύ εύκολα σε πολλές έδρες, έτσι και στο συγκεκριμένο νομίζω ότι η ΑΕΚ θα δυσκολευτεί πολύ να μας περάσει κάποιο γκολ ή να μας κερδίσει».
Για τις πολλές διακοπές που είχε ο αγώνας και τα πολλά φάουλ που καταλόγισε ο ρέφερι, σχολίασε πως «σ' αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ας φροντίσουν οι ίδιοι οι διαιτητές ν' αφήνουν το παιχνίδι να παίζεται περισσότερο. Εχετε δίκιο, το παιχνίδι είχε πάρα πολλά σφυρίγματα, παρόλα αυτά στα λίγα λεπτά που παίχθηκαν, το παιχνίδι είχε έναν πάρα πολύ καλό ρυθμό και ήταν πάρα πολύ δυνατό. Γι' αυτό και το χαρακτηριστικό του ήταν οι πολύ δυνατές μονομαχίες αλλά ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς γιατί όταν τα παιχνίδια κιόλας είναι συνεχόμενα το ένα πίσω από το άλλο εμείς δεν έχουμε και τις πάρα πολλές λύσεις για να μπορούμε ν' αντεπεξέλθουμε».
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα