Χιμένεθ: «Χρειαζόταν... φόρμα εργασίας»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Χρειαζόταν... φόρμα εργασίας»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ περιέγραψε με την ατάκα του πόσο δύσκολο θεωρούσε το ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Ο πρώτος προημιτελικός του κυπέλλου έληξε χωρίς γκολ στα Περιβόλια και ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ έκανε το εξής σχόλιο στην κάμερα του COSMOTE TV αμέσως μετά την λήξη: «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε έναν αντίπαλο που έχει ένα ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού. Αν δεν βάζαμε την... φόρμα εργασίας σήμερα, δεν θα παίρναμε αποτέλεσμα».

Λίγη ώρα μετά, στη συνέντευξη Τύπου, ο Χιμένεθ είπε τα εξής...

Για την παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ: «Πάντα ανατριχιάζω όταν βλέπω την υποστήριξη του κόσμου. Μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω για αυτή την παρουσία τους».

Για το 3-5-2: «Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στους παίκτες για συμπεριφορά τους στο γήπεδο. Το σύστημα είναι το λιγότερο σημαντικό. Το μόνο που θέλω είναι οι παίκτες μου πάντα να επιδιώκουν τη νίκη. Σήμερα έπαιξαν ρόλο πολλοί παράγοντες που θα μπορούσαμε ακόμα και να χάσουμε. Το γήπεδο δεν ευνοεί για καλό ποδόσφαιρο, ο αντίπαλος έπαιξε πολύ δυνατά, αλλά η ΑΕΚ ξέρει να βγάζει το... φράκο και να βάζει τη φόρμα εργασίας. Σήμερα δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά αν πηγαίναμε για καλό ποδόσφαιρο σήμερα θα μπορούσαμε και να είχαμε χάσει».

Για τα συνεχή σφυρίγματα του διαιτητή: «Έχετε δίκιο. Πολλές διακοπές είχαμε στο παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις έτσι. Το παιχνίδι κατέληξε να είναι άσχημο σε θέαμα γιατί ο αντίπαλος μας ανάγκασε να παίξουμε διαφορετικά απ’ ότι παίζουμε σε αλλά παιχνίδια. Κάθε ματς όμως επιφυλάσσει και κάτι διαφορετικό».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα