Ο Μπασινάς υπέρ Βαρδινογιάννη (pic)

Ο Μπασινάς υπέρ Βαρδινογιάννη (pic)

Νίκος Ρόλλας
Ο Μπασινάς υπέρ Βαρδινογιάννη (pic)

bet365

Ο Άγγελος Μπασινάς πήρε θέση υπέρ του Γιώργου Βαρδινογιάννη, μετά τις αποδοκιμασίες που άκουσε την Τετάρτη στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας... Η υπενθύμιση της Ριζούπολης.

Τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο, στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης, με τις έντονες αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Γιώργου Βαρδινογιάννη, δεν έμειναν ασχολίαστα από τον Άγγελο Μπασινά.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ τάχθηκε υπέρ του «Καπετάνιου», φτιάχνοντας ένα κολάζ στο Instagram από τις μεγάλες επιτυχίες του «τριφυλλιού» (μία εκ των οποίων ήταν από την εποχή της πολυμετοχικότητας με την Ίντερ) και σχολιάζοντας: «Όλα αυτά επί εποχής Βαρδινογιάννη. Λίγο σεβασμό και να μην ξεχνάμε».

Πάντως υπήρχαν και κάποιοι, οι οποίοι δεν συμφωνούσαν και τόσο μαζί του, όπως ένας που σχολίασε: «Γιατί δεν βάζεις και τις φωτογραφίες της Ριζούπολης; Εννοείται πως δεν ξεχνάμε τίποτα...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα