Κύπελλο Ελλάδας: Ώρα... αετών!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Κύπελλο Ελλάδας: Ώρα... αετών!

bet365

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στα Χανιά απέναντι στον Πλατανιά, ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει με την Ξάνθη στα Πηγάδια, θέλοντας να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Μετά την χαλαρή νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα και το «Χ» του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, τα προημιτελικά Κυπέλλου συνεχίζονται με δύο ακόμη ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στις 15:17 (COSMOTE SPORT1), η ΑΕΚ δοκιμάζεται στα Περιβόλια απέναντι στον Πλατανιά.

O Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει για το εν λόγω ματς τον Λάζαραο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα για να πάρει ανάσες, ενώ εκτός παραμένουν οι Αλμέιδα (ίωση), Λαμπρόπουλος αλλά και οι Τσιγκρίνσκι, Ντίας, Αραβίδη οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό.

Εκτός πλάνων είναι κι ο Πατίτο, που έχει μια φλεγμονή στο μικρό δάκτυλο του ποδιού.

Ετσι στο 3-5-2 του, ο Ισπανός αναμένεται να παρατάξει τους Ανέστη στο τέρμα και Κολοβέτσιο, Βράνιες, Ντίντακ στην άμυνα.

Στην αριστερή πλευρά θα είναι ο Βινίσιους και στη δεξιά ο Γκάλο, ενώ στο κέντρο θα δούμε τους Σιμόες-Γιόχανσον και Μάνταλος. Στη διάδα της επίθεσης θα δούμε τους Αραούχο και Βάργκας ή Μπακασέτα.

Ο Γιώργος Παράσχος από την άλλη, υπολογίζει τον Μουνάφο που εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, όμως νοκ άουτ παραμένουν οι τραυματίες Καρυπίδης και Ντίνας, ενώ δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Στάθης.

Στις 19:30, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Ξάνθη στα Πηγάδια, με τον Ίβιτς να πήρε στην αποστολή και τον Αθανασιάδη, περιμένοντας να γίνει δεκτή η έφεση. Στα... πιτ παρέμειναν οι Πέλκας και Κάμπος. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ντε Λούκας αλλά και τους τραυματίες Παπαστεργιανό, Χατζητέρζογλου, Γουάλας και Ορφανίδη.

Όσον αφορά στην αρχική 11άδα, του ΠΑΟΚ, ο Σέρβος αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Γλύκο, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδη, Πέδρο Ενρίκε και Κουλούρη. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Σάχοφ (αντί Κάνιας) αλλά και ο Αθανασιάδης, στην περίπτωση που δικαιωθεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

8/2

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 4-0
Ολυμπιακός-Ατρόμητος 0-0

9/2

Πλατανιάς-ΑΕΚ (17:15)
Ξάνθη-ΠΑΟΚ (19:30)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα