Κροτόνε - Γιουβέντους 0-2

Γιώργος Κοντογεώργης
Κροτόνε - Γιουβέντους 0-2

bet365

Με τους Μάντζουκιτς-Ιγουαΐν να σκοράρουν, η Γιουβέντους πέρασε από την έδρα της Κροτόνε (0-2) και επανέφερε τη διαφορά από την Ρόμα στο +7.

Μερικές μέρες πριν το ματς, ο πρόεδρος της Κροτόνε είχε κάνει τάμα να μην ξαναφάει μακαρόνια μέχρι το καλοκαίρι αν η ομάδα του έκανε τη σούπερ-έκπληξη νικώντας της Γιουβέντους, όμως... ευτυχώς για εκείνον, μπορεί κανονικά να συνεχίσει να απολαμβάνει την αγαπημένη του pasta. Οι Bianconeri ήταν από νωρίς το αφεντικό στο εξαναβολής ματς του Ezio Scida και παρότι χρειάστηκαν το δεύτερο μέρος για να σκοράρουν, έκαναν τη δουλειά με 0-2, έφτασαν τις 4 σερί νίκες στην Serie A και είναι ξανά πλέον 7 βαθμούς πάνω από τη 2η, Ρόμα.

Ο Ιγουαΐν δημιούργησε τον πρώτο κίνδυνο και στη συνέχεια τσίμπησε την μπάλα για τον Ντιμπάλα αλλά το βολέ του Αργεντινού απέκρουσε ο Κορντάζ. Ο Πιπίτα είχε νέα φάση μετά το γύρισμα του Ντιμπάλα, ο οποίος στο 33' έπεσε την περιοχή μετά το μαρκάρισμα του Μεσμπά, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι. Στη συνέχεια νέα προσπάθεια του Ιγουαΐν δεν έκανε τη ζημιά στον Κορντάζ και από πλευράς Κροτόνε σούταρε άουτ στην κόντρα. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Κορντάζ απέκρουσε την κεφαλιά του Πιάτσα και ο Φεράρι έκοψε πάνω στη γραμμή το σουτ από τον Ντιμπάλα, με το 0-0 να παραμένει.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κατάφερε τελικά να ανοίξει το σκορ στο 60' όταν ο Κορντάζ απέκρουσε την κεφαλιά του Ασαμόα ύστερα από σέντρα του Ντάνι Αλβες αλλά ο Μάντζουκιτς ήταν εκεί που έπρεπε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά αλλά από δύσκολη γωνία (0-1). Λίγο αργότερα η Κροτόνε είχε την καλύτερη φάση της στον αγώνα αλλά ο Μπουφόν απέκρουσε την κεφαλιά του Φαλτσινέλι έπειτα από φάουλ, όμως ήταν η Γιουβέντους εκείνη που σκόραρε ξανά.

Στο 74' ο Τόμας Ρινκόν έκανε την πάσα στον Ιγουαΐν, ο οποίος πέρασε τον Κορντάζ και σκόραρε για 4ο σερί εκτός έδρας ματς (5 γκολ). Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για την ανατροπή του Φαλτσινέλι από τον Ρουγκάνι και στο φινάλε με τρομερό βολέ ο Πιάνιτς έστειλε την μπάλα δοκάρι για να μείνει το 0-2 μέχρι το τέλος.

 

SERIE A Τελευταία Νέα