Στους «8» Μπάγερν και Γκλάντμπαχ! (vid)

Gazzetta team
Στους «8» Μπάγερν και Γκλάντμπαχ! (vid)

bet365

Η... κατάρα των Λύκων συνεχίστηκε και ακόμα ένα ταξίδι στο Μόναχο ήταν εφιαλτικό! Η Μπάγερν επικράτησε 1-0 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου μαζί με τη Γκλάντμπαχ.

Στις 23 τελευταίες επισκέψεις της στο Μόναχο η Βόλφσμπουργκ μετρούσε μόλις μια ισοπαλία! Η... κατάρα δεν έσπασε ούτε το βράδυ της Τρίτης, η Μπάγερν επικράτησε 1-0 των Λύκων, πέτυχε την έκτη διαδοχική πρόκριση εις βάρος τους και βρέθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου! Οι Βαυαροί μπήκαν δυνατά και στο 9΄ είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ρόμπεν να σκοράρει, αλλά ο Κάστεελς κράτησε το μηδέν! Στο 17' ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους, ο Κόστα έκανε το σουτ, βρήκε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα. Η Μπάγερν είχε τον έλεγχο και στο 37' έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά η κεφαλιά του Χούμελς κατέληξε άουτ. Η Βόλφσμπουργκ προσπάθησε να απειλήσει και στο 82' είχε την πρώτη της επίσκεψη. Ο Μάλι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Νόιερ έσωσε την ομάδα του. Στο 85' οι Λύκοι βρέθηκαν ξανά κοντά στο γκολ, αλλά ο Ντιντάβι νικήθηκε από τον πορτιέρο της Μπάγερν... Στο άλλο ματς, η Γκλάντμπαχ επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Γκρόιτερ Φιρτ με τέρματα των Βεντ, Αζάρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα