Αμβούργο - Κολωνία 2-0

Gazzetta team
Αμβούργο - Κολωνία 2-0

bet365

Το Αμβούργο... πήρε φόρα και κέρδισε με 2-0 την Κολωνία, για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στα πέναλτι η Αρμίνια.

Η νίκη επί της Λεβερκούζεν έδωσε ψυχολογία στο Αμβούργο, που κέρδισε με 2-0 την Κολωνία, για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 5’, όταν έπειτα από φάση διαρκείας και λάθος του κίπερ Κέσλερ, ο Γιουνγκ από κοντά έκανε το 1-0.

Το ματς άνοιξε στην επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν, με τον Γουντ να είναι πολύ επικίνδυνος στην αντεπίθεση για τους γηπεδούχους. Ο Μοντέστ έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 68’, όμως η συνέχεια ανήκε στο Αμβούργο. Ο Βάλντσμιντ είχε δοκάρι στο 74’, ενώ στιγμές αργότερα ο Γουντ τελείωσε τα πάντα, κάνοντας το 2-0. Εκείνοι που έφτασαν πιο κοντά και σε τρίτο γκολ, μάλιστα, μέχρι το τέλος ήταν οι παίκτες του Γκίζντολ.

Η άσημη Αστόρια έφτασε πολύ κοντά στη μεγάλη έκπληξη, όμως στο τέλος η Αρμίνια πανηγύρισε την πρόκριση στα πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επικίνδυνοι στην κανονική διάρκεια και πήραν το προβάδισμα στο 52’ με ωραίο φάουλ του Σουτς από δύσκολη γωνία. Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν τα παράτησαν και έφτασαν στην ισοφάριση με έξυπνη κεφαλιά προς τα πίσω του Καρλ στο 78’. Στην παράταση οι ερασιτέχνες έχασαν κλασικές ευκαιρίες και το ματς πήγε στα πέναλτι, όπου οι παίκτες του Σλόμκα βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο (έχασαν το πρώτο πέναλτι), όμως τελικά πήραν την πρόκριση.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα