Μονπελιέ - Μονακό 1-2

Gazzetta team
Μονπελιέ - Μονακό 1-2

bet365

Η Μονακό πήρε δύσκολη νίκη με 2-1 επί της Μονπελιέ και συνεχίζει την πορεία τίτλου. Τεσσάρα η Μπορντό στην Καέν.

Η Μονακό θα είναι στην κορυφή και μετά την 24η αγωνιστική της Ligue 1. Οι Μονεγάσκοι έκαναν πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, πιέστηκαν στο δεύτερο, όμως πήραν μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Μονπελιέ. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που στο 20’ ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 2-0.

Αρχικά, ο Γκλικ με κεφαλιά μετά το φάουλ του Λεμάρ πρόλαβε την έξοδο του Ζουρντρέν και έκανε το 0-1 στο 16’. Μόλις 4’ αργότερα οι παίκτες του Ζαρντίμ βγήκαν υποδειγματικά στην αντεπίθεση και ο Μπαπέ την ολοκλήρωσε ιδανικά για το 0-2! Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο, η μοναδική ευκαιρία για την Μονπελιέ ήρθε στο 30’ με τον Ικονέ και το 0-2 έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα, ήταν πολύ βελτιωμένοι και στο 47’ μείωσαν σε 1-2 με τον Χίλτον. Το ματς άνοιξε, οι μονπελιερέ πίεσαν όσο μπορούσαν και στο τέλος η πίεση για την Μονακό ήταν μεγάλη. Στο 88’ ο Ζέμερσον αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση, με τους Ρουσιγιόυν και Καμαρά να χάνουν κλασικές ευκαιρίες.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Μπορντό επί της Καέν και συνεχίζει να κάνει όνειρα Ευρώπης. Οι Γιρονδίνοι ευτύχισαν να προηγηθούν στο 11’ με τον Ρολάν, ενώ στο 22’ ο Καμανό έκανε το 0-2. Οι καενέ δεν κατάφεραν ποτέ να συνέλθουν από το σοκ, με τη νίκη της Μπορντό να παίρνει διαστάσεις θριάμβου στην επανάληψη, όταν ο Καμανό έκανε το 0-3 στο 63’ και Πλάζιλ το τελικό 0-4 στο 90’.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα