Σεντ Ετιέν - Λυών 2-0

Gazzetta team
Σεντ Ετιέν - Λυών 2-0

bet365

Η Σεντ Ετιέν ήταν για τρίτη συνεχόμενη σεζόν η μεγάλη νικήτρια εντός έδρας επί της Λυών (2-0).

Η τελευταία φορά που η Λυών κατάφερε να σκοράρει στο «Ζοφρουά Γκισάρ» ήταν το 2013. Οι λιονέ τα βρήκαν και πάλι σκούρα απέναντι στους μεγάλους αντιπάλους τους, με την Σεντ Ετιέν να πανηγυρίζει τη μεγάλη νίκη με 2-0 και να διατηρείται κοντά στην τετράδα.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς στο 9’ μετά από λάθος του Γιάνγκα Μπιβά ο Μονέ Πακέ με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0! Ο ρυθμός άνοιξε από πολύ νωρίς, Τολισό (13’) και Περέν (20’) έφτασαν κοντά στο γκολ για Λυών και Σεντ Ετιέν αντίστοιχα, όμως εκείνοι που πανηγύρισαν για δεύτερη φορά ήταν οι στεφανουά. Εξαιρετική ασίστ του Σόντερλουντ στην πλάτη της άμυνας των λιονέ και ο Χαμουμά, αφού πέρασε και τον Λόπες, έκανε το 2-0!

Οι παίκτες του Γκαλτιέ ήταν ανώτεροι μέχρι το ημίχρονο, χάνοντας ευκαιρίες με τους Σόντερλουντ (29’) και Παζό (40’). Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο, απείλησαν ελάχιστα, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους. Ο Γκεζάλ έκανε ό,τι μπορούσε, πλησίασε στο γκολ σε τρεις περιπτώσεις (47’, 58’, 90’), όμως ούτε εκείνος ούτε ο Βαλμπουένα (70’) κατάφεραν να νικήσουν τον Μουλέν. Στις καθυστερήσεις, μάλιστα, η Λυών έμεινε με 9 παίκτες, με τον Φεκίρ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη και τον Τολισό με απευθείας κόκκινη.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα