Πεσκάρα - Λάτσιο 2-6

Gazzetta team
Πεσκάρα - Λάτσιο 2-6

bet365

Με τον Μάρκο παρόλο να πετυχαίνει καρέ γκολ, η Λάτσιο πέρασε εμφατικά από την έδρα της Πεσκάρα (2-6) και 4η στην Serie A. Μαζί της η Αταλάντα που λύγισε 2-0 την Κάλιαρι.

Η Λάτσιο έπαιξε με τη φωτιά, αλλά για καλή της τύχη δεν κάηκε. Οι λατσιάλι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Παρόλο, που πέτυχε 4 γκολ (!), και παρότι είδαν την Πεσκάρα να ισοφαρίζει σε 2-2 στο τέλος του πρώτου μέρους, έφτασαν σε εμφατική νίκη με 6-2, για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 14’ το σκορ ήταν ήδη 0-2 με δύο γκολ του Παρόλο. Οι παίκτες του Ιντσάγκι, όμως, υποτίμησαν τους αντιπάλους τους στη συνέχεια και το πλήρωσαν. Στο 29’ ο Μπενάλι εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Μαρκέτι για το 1-2, ενώ στο 37’ η Πεσκάρα κέρδισε πέναλτι, όμως ο γκολκίπερ της Λάτσιο κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του, αποκρούοντας την εκτέλεση του Καπράρι! Οι λατσιάλι, όμως, δεν τη γλίτωσαν, με τον Μπρούγκμαν να κάνει το 2-2 στο 41’ με ωραίο τελείωμα στην κίνηση. Το ματς ήταν ανοιχτό μέχρι το τελευταίο λεπτό, όμως με το ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι σοβαρεύτηκαν και ο Παρόλο έκανε το 2-3 από κοντά στο 49’. Ο Μαρκέτι ήταν σταθερός στην εστία και τα πάντα τελείωσαν στο 57’, όταν Κεϊτά πήρε ασίστ-μισό γκολ από τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς για το 2-4. Η άμυνα της Πεσκάρα... εξαφανίστηκε στη συνέχεια, με τον Ιμόμπιλε να κάνει το 2-5 στο 69’ και να μην το πανηγυρίζει απέναντι στην πρώτη ομάδα του και τον Παρόλο το τελικό 2-6 στο 77’, ολοκληρώνοντας το «πόκερ»!

Το βιολί της με Παπού η Αταλάντα
Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις έδωσε η Αταλάντα η οποία επιβλήθηκε εντός έδρας και της Κάλιαρι με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Παπού Γκόμες και παρέμεινε μόλις έναν βαθμό πίσω από την 4η Λάτσιο. Στο 4' ο Αργεντινός εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Κόντι από δεξιά και έκανε το 1-0, για να 'χτυπήσει' ξανά στο 16' όταν με καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ νίκησε τον Ράφαελ για να γράψει το τελικό 2-0 φτάνοντας τα 8 γκολ στην Serie A.

Ούτε τώρα η Τορίνο
Η Τορίνο δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στην Serie A σε βάρος της Εμπολι, αφού παρότι προηγήθηκε έφυγε από το Carlo Castellani με έναν βαθμό (1-1). Η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς πήρε το προβάδισμα μόλις στο 10' όταν μετά το φάουλ του Λιάγιτς ο Μπελότι σκόραρε με βολέ αλλά η Εμπολι ισοφάρισε στις καθηστερήσεις του πρώτου μέρους με ένα γκολ που σπάνια συναντάμε. Ο Αγιέτι έκανε πάσα προς τα πίσω, η μπάλα κόλλησε στον τραγικό αγωνιστικό χώρο και ο Πουτσιαρέλι αντέδρασε πιο γρήγορα από τον Χαρτ για να γράψει το 1-1 που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Η Κιέβο πήρε τον βαθμό
Σε ένα ματς στο οποίο έμεινε με δέκα παίκτες και σώθηκε στο τέλος, η Κιέβο χάρηκε περισσότερο για το 0-0 με την Ουντινέζε, η οποία είχε περισσότερες ευκαιρίες. Οι Βερονέζοι είχαν μόλις μία νίκη στα τελευταία 8 ματς με τους Zebrette και το αρνητικό σερί συνεχίστηκε. Στο 82' ο Σέζαρ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Ρίντερ Μάτος και στο 83' ο Στέφανο Σορεντίνο έκανε τρομερή επέμβαση κρατώντας το 0-0 στην κεφαλιά του Αλί Αντνάν μετά το κόρνερ του Σαμίρ.

Ξυπνάει η Σασουόλο
Η Σασουόλο πήρε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στην έδρα της Τζένοα (0-1) την οποία υποχρέωσε σε πτώση στον πίνακα της Serie A. Ο Μπεράρντι ζήτησε στην αρχή του ματς κόκκινη και πέναλτι αλλά στο 26' ο Λορέντζο Πελεγκρίνι με βολέ από δύσκολη γωνία έγραψε το 0-1 που δεν άλλαξε καθώς ο Αλεσάντρο Μάτρι στη συνέχεια δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά όντας αμαρκάριστος. Στο δεύτερο μέρος ο Χεντιλέτι είχε δοκάρι και ο Χίλεμαρκ ευκαιρία αλλά ο Κονσίλι σταμάτησε τον Μάτρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα