Μίλαν – Σαμπντόρια 0-1 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μίλαν – Σαμπντόρια 0-1 (vid)

bet365

Την πρώτη της νίκη επί της Μίλαν από τον Αύγουστο του 2012 πήρε η Σαμπντόρια στο Σαν Σίρο, «κλέβοντας» και τους τρεις βαθμούς με εύστοχο πέναλτι του Μούριελ για το 1-0! Καθοριστικές επεμβάσεις ο Βιβιάνο.

Οι «ροσονέρι» ήταν ακίνδυνοι στο πρώτο μέρος με μοναδική καλή... προϋπόθεση για γκολ μια μπαλιά του Σόσα στην περιοχή που όμως δεν βρέθηκε κανείς συμπαίκτης του να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, στα τελειώματα του ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Ντελουφέου (ιδιαίτερα δραστήριος στο δεύτερο 45λεπτο), είχε δοκάρι, με τη Μίλαν ν' αυξάνει την πίεσή της, να μην αφήνει την Ουντινέζε να περάσει το χώρο του κέντρου, όμως ήταν ανούσια κάθε προσπάθεια από τη στιγμή που δεν κατέληξε στο βάθος της εστίας του Βιβιάνο.

Αντ' αυτού στο 69', ο Ζαπάτα έχασε τη μπάλα, ο Τζούρισιτς βρήκε τον Κουαλιαρέλα και αυτός κέρδισε το πέναλτι από το μαρκάρισμα του Παλέτα, για να εκτελέσει εύστοχα ο Μιούριελ και να γράψει το 1-0 που ήταν και αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Στο 82' ο Τζούρισιτς, σε νέα ξαφνική επίθεση έπειτα από νέο λάθος του Ζαπάτα, έχασε μεγάλη ευκαιρία με διαγώνιο σουτ που πέρασε λίγο έξω από την εστία του Ντοναρούμα, για να πάρει τη... σκυτάλη στη συνέχεια ο Βιβιάνο και να διατηρήσει το «τρίποντο» για τη Σαμπντόρια.

Στο 83' σε έξυπνο χαμηλό σουτ του Ντεουλοφέου μπλόκαρε χαμηλά στην κλειστή του γωνία, ενώ στο 88' «διάβασε» σωστά το πλασέ του Λαπαντούλα μέσα από την περιοχή για να πει νέο «όχι»!

Στο 90' αποβλήθηκε ο Σόσα με δεύτερη κίτρινη και το σύνολο του Τζιαμπάολο πήρε δεύτερη σερί μεγάλη νίκη, μετά το 3-2 επί της Ρόμα. Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα από τις 8 Ιανουαρίου η Μίλαν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα