Ασταμάτητοι ΑΟΧ και Σπάρτη!

Ασταμάτητοι ΑΟΧ και Σπάρτη!

bet365

Μεγάλες νίκες για Χανιά και Σπάρτη, που συνεχίζουν την εκπληκτική πορεία τους. Ανάσα για Καλλονή, Κισσαμικό, σταθερός ο Αγροτικός, κόλλησαν στο μηδέν Πανσερραϊκός και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Πανελευσινιακός - Χανιά 1-3

Συνέχεια στην εκπληκτική πορεία τους τον τελευταίο καιρό, έδωσαν τα Χανιά, που επικράτησαν μέσα στην Ελευσίνα του Πανελευσινιακό με 0-3 και σκαρφάλωσε ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να δείξουν τις προθέσεις τους με τον Αποστολόπουλο που είχε δοκάρι, ενώ στο 37’ άνοιξαν το σκορ με τον Βανκεβάι. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Σταματής βρήκε και αυτός δίχτυα, γράφοντας στο 43’ το 0-2.

Στην επανάληψη, ο Αποστολόπουλος πήρε ρεβάνς και 63’ σκόραρε, με την Ελευσίνα να βγαίνει… οριστικά νοκ άουτ λίγο αργότερα, όταν ο Τσούπρος είδε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε. Το μόνο που κατάφερε η γηπεδούχος ομάδα, ήταν να μειώσει με τον Κωνσταντινίδη στο 72’.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Γκόμες, Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς (51’ Εμέκα), Πρίντεμπς, Σακελλαρίου, Τσίγκρος (33’ Κωνσταντινίδης), Κολόκας, Γραικός, Τσούπρος, Αγγελούδης (46’ Σταματάκης), Νίασον

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Βανκεβάι, Αποστολόπουλος (83’ Γεωργακόπουλος), Σταματής (74' Μηλιώτης), Βαρούχας (89’ Δρίζης), Λάσκαρης.

Αχαρναϊκός - Σπάρτη 1-2

Μεγάλη νίκη με... buzzer-beater για τη σπάρτη, που κατάφερε, έστω και την τελευταία στιγμή, να φύγει από το Μενίδι με το τρίποντο, επικρατώντας του Αχαρναϊκού με 1-2.

Με τη λήξη του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, καθώς ο Καρτσαμπάς πήρε το... ριμπαόυντ από το δοκάρι του Φράγκου και έστειλε τη μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας.

Στην επανάληψη, ο Αχαρναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει από την άσπρη βούλα, με τον Ντάγκρα να κερδίζει το πέναλτι από τον Γκαλίτσιο και τον Μαρσελίνιο να το εκτελεί εύστοχα.

Όλα έδειχναν, λοιπόν, ότι οι δύο ομάδες θα μοιράζονταν βαθμούς κι εντυπώσεις, όμως ο Οικονομόπουλος είχε άλλη άποψη και με δικό του τέρμα στις καθυστερήσεις, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Ψύχος, Σωτηράκος, Μαρσελίνο (59’ Τζαζιρί), Μεζίνι (74’ Ζαχαρός), Παπατόλιος, Τσεμπερίδης, Καραντασιάδης, Ντάγκρας (80’ Πλαβούκος), Αναστασίου, Τσουβαλτσίδης, Τζέφερσον.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Μπανούσης, Μουζακίτης (82’ Μπουντόπουλος), Οικονομόπουλος, Ηλιόπουλος (78’ Αναστασάκος), Καρτσαμπάς, Φράγκος (93’ Κατσίκης), Γιαννίτσης, Παπαχρήστος.

Αγροτικός Αστέρας - Αιγινιακός 1-0

Ο Αγροτικός Αστέρας, συνέχισε να κρατά όρθιο το... κάστρο του, καθώς επικράτησε και του Αιγινιακού με 1-0 και έφτασε στο 6/6 στην έδρα του!

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν την πρώτη καλή φάση στο 39ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Ζγκούρης, έκανε το σουτ, με τον Γιακουμή όμως να διώχνει. Αυτή ήταν και η καλύτερη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να μην απειλούν ιδιαίτερα.

Στην επανάληψη, ο Αγροτικός έγινε πιο πιεστικός. Ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του δεύτερου 45λεπτου και το μόνο που του έλειπε ήταν το γκολ. Τελικά αυτό ήρθε στο 72', όταν μετά από φάουλ του Τάι που σταμάτησε στο δεξί δοκάρι, ο Τεγούσης βρήκε δίχτυα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι στο φινάλε πίεσαν χωρίς να πετύχουν κάτι, με τον Αγροτικό Αστέρα μετά από αυτή τη νίκη να παραμένει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Γκότοβος, Βαφέας, Αργυρίου, Τάι, Χατζής (81’ Τριανταφυλλάκος), Μέρντοβιτς (64’ Πάτο), Βουτσιάς (81’ Γκέσιος), Τεγούσης Φιλίπε.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Καραγκιόζης, Παπουτσογιαννόπουλος (86’ Τοπαλίδης), Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη, Μπουρντουζάν, Γκατσολάρι (66’ Μουκίδης), Τσολακίδης (6

Κισσαμικός - Παναιγιάλειος 2-1

Επιτέλους νίκη για τον Κισσαμικό, που έβαλε τέλος σε μία άσχημη περίοδο όπου δε μπορούσε να πάρει τρίποντο, καθώς με τέρμα του νεοαποκτηθέντα Στογιάνοφ, νίκησε τον Παναιιάλειο με 2-1.

Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά, πίεσαν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Ν' Γουέμ, στην ολοκλήρωση του πρώτου μέρους. Παρόλα αυτά, ο Παναιγιάλειος είχε απάντηση και στο 54' με τον Κρητικό βρήκε δίχτυα, ισοφαρίζοντας.

Ο Κισσαμικός, όμως, έδειξε να το θέλει πιο πολύ το ματς, έβγαλε πάθος και χάρη στο γκολ του νεοαποκτηθέντα Στογιάνοφ, πήρε ένα λυτρωτικό τρίποντο, που του δίνει μεγάλη ανάσα, κλείνοντας μία ιδιαίτερα κακή περίοδο αρκετών σερί αγώνων δίχως νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Γιαλούσης, Τσοντάκης, Γκούμας, Ν' Γκουέμ, Μαρτίνεθ (85' Σελινιωτάκης), Κίκε (73' Ποκόνγκ), Μάντζης (78' Μίλιτς), Στογιάνοφ.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο (26' Παναγιώτου), Ρότα, Μωυσίδης (68' Τσότρας), Καζναφέρης, Μπούζας, Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας, Κρητικός, Ταουσιάνης (46' Γκούφας).

Πανσερραϊκός - Αν. Καρδίτσας 0-0

Ακόμα ένα ματς χωρίς νίκη για τον Πανσερραϊκό, που πιθανότατα θα φέρει και την απομάκρυνση του Διλμπέρη. Η ομάδα των Σερρών, έμεινε στο 0-0 με την Αναγέννηση Καρδίτσας και για πέμπτο διαδοχικό ματς μακριά από τις νίκες.

Ο Πανσερραϊκός, ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και στο 39' έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά αρχικά ο Ρούτσης και στη συνέχεια ο Κάκκο, δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Πρίφτη. Κάπως έτσι το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες είχαν ελάχιστες ευκαιρίες, με κορυφαία αυτή στο 79', με τους Γκούρτσα και Κανούλα να αστοχούν για τους γηπεδούχους. Το τελευταίο σφύριγμα, βρήκε τους φίλους του Πανσερραϊκού να ζητούν από τον Παναγιώτη Διλμπέρη να αποχωρήσει από την ομάδα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Φούσου (70’ Σιάκκας), Ρούτσης (55’ Κανούλας), Κάκκο, Τσούτσης (68’ Κτιστόπουλος), Τσιμίκας, Γκούρτσας.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Μπλέντι, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ (70’ Μπιτέλης), Ντάνκουα, Σμίλτος, Τζέκος (80’ Ντιατά), Τσιλούλης, Χαλκιαδάκης (52’ Κρητικός).

Καλλονή - Καλλιθέα 2-0

Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που πανηγύρισε τελευταία φορά η Καλλονή, μέχρι να πάρει και πάλι τρίποντο. Άλλαξε κατηγορία, αλλά νίκη δεν είχε πανηγυρίσει μέχρι τώρα. Αυτό έγινε την Κυριακή, όταν και επικράτησε της Καλλιθέας με 2-0.

Όλα άρχισαν όταν στο 35', ο Γιουκαρής με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0, με την Καλλονή να πατάει μέχρι τότε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Από την άλλη η Καλλιθέα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν απείλησε σοβαρά και αυτό το 1-0 ήταν πέρα ως πέρα δίκαιο στο πρώτο ημίχρονο.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με την Καλλονή να είναι κυρίαρχη και να ψάχνει και δεύτερο τέρμα. Τελικά στο 60', ο Στεφάνοβιτς μάρκαρε αντικανονικά τον Γιουκαρή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λαμπράκης που διαμόρφωσε και το 2-0. Μεγάλη ανάσα για την Καλλονή που πλησίασε τον Αιγινιακό στους δύο βαθμούς, ενώ η Καλλιθέα απέχει τρεις βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δ. Γαβαλάς): Μανιάτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Αποστόλου, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Γιουκαρής (82' Γιώργου), Λίταινας, Λαμπράκης (87' Ελευθεριάδης), Τριανταφύλλου (79' Αγριμάκης), Σοφιάνης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Ν. Κουρμπανάς): Σταυριανός, Συριόπουλος, Λεβέντης, Πάτας (46' Γιαγκουδάκης), Τσώνης, Γκίνη, Στεφάνοβιτς (67' Κρεββατάς), Μπέλης, Σταματάκος, Σμυρλής (55' Ταμπάκης), Γουόρντεν.

Λαμία - Άρης 1-0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα