Ντιζόν - Παρί Σεν Ζερμέν 1-3

Gazzetta team
Ντιζόν - Παρί Σεν Ζερμέν 1-3

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκαμψε στο τέλος την αντίσταση της Ντιζόν, φτάνοντας στη νίκη με 3-1. Μεγάλα διπλά Λοριάν, Καέν.

Η έξοδος δεν έμοιαζε και τόσο δύσκολη για την Παρί, όμως η Ντιζόν φρόντισε να της αλλάξει χαρακτήρα. Οι Παριζιάνοι τα βρήκαν σκούρα και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με 3-1 στο τελευταίο δεκάλεπτο, για να μείνουν στο -3 από την Μονακό και να πιάσουν ξανά τη Νις στη δεύτερη θέση.

Οι παίκτες του Έμερι μπήκαν δυνατά, είδαν το γκολ του Καβάνι να ακυρώνεται, πίεσαν και έφτασαν στο γκολ στο 29’ με διπλή προσπάθεια του Λούκας. Οι γηπεδούχοι, όμως, που είχαν δοκάρι στο ξεκίνημα, ανέβασαν αμέσως ταχύτητα και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 31’, όταν η άμυνα της Παρί ήταν απούσα και ο Ταβάρες με άψογο πλασέ έκανε το 1-1. Το ματς ήταν ισορροπημένο στη συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή, όμως τους γηπεδούχους να στέκονται εξαιρετικά. Τα πάντα κρίθηκαν στο τέλος, με τον Τιάγκο Σίλβα να βρίσκει ξανά δίχτυα από κόρνερ (αυτή τη φορά όχι με το κεφάλι) για το 1-2 στο 81’ και τον Καβάνι να βάζει ωραία το πόδι του μετά το σουτ του Γκουέντες στο 84’ για το τελικό 1-3 με τακουνάκι.

Μεγάλα διπλά Λοριάν, Καέν
Η Λοριάν υποχρέωσε την Λιλ στην πρώτη εντός έδρας ήττα από τον Νοέμβριο, για να μείνει ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Οι βακαλάοι άντεξαν τα διαστήματα στα οποία οι λιλουά πίεσαν και σε μία από τις πολύ καλές τους αντεπιθέσεις σκόραραν με τον Αλιαντιέρ στο 49’ για το τελικό 0-1. Με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε η Καέν της Γκινγκάμπ. Η εικόνα ήταν μία από τα ίδια, με τους καενέ να βγάζουν εξαιρετική αντεπίθεση στην τελευταία φάση του ματς και τον Καραμό να κάνει το 0-1 στο 90+3’.

Νίκη η Μονπελιέ, ισορροπία στο Μπορντό
Η Μονπελιέ άλλαξε προπονητή και το ξεκίνημα του Γκασέ στον πάγκο ήταν νικηφόρο. Οι μονπελιερέ ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και επιβλήθηκαν δίκαια με 2-1 της Μπαστιά. Το σκορ άνοιξε ο Μουνιέ για τους γηπεδούχους στο 17’ με προβολή μετά το φάουλ του Μπουντεμπούζ, όμως στο 34’ το σουτ του Ντιαλό κατέληξε σε ασίστ για τον Κριβέλι, που κατέβασε ωραία και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1. Τα πάντα κρίθηκαν στο 64’, όταν ο Μουνιέ «χτύπησε» και πάλι για το τελικό 2-1. Η Μπορντό ήταν καλύτερη, όμως έμεινε στο 1-1 με την Ρεν. Οι Γιροδνίνοι προηγήθηκαν με τον Μενέζ στο 56’, όμως ο Γκουρκίφ σκόραρε για πρώτη φορά εναντίον της πρώην ομάδας του για το τελικό 1-1 με κεφαλιά στο 69’.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα