Ντροπή οι διαιτητές, ντροπή και το χωράφι!

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Ντροπή οι διαιτητές, ντροπή και το χωράφι!

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για τους επικίνδυνους Τζήλα, Δημητριάδη, Καρατζίκα που εγκλημάτισαν εις βάρος του ψυχωμένου και κυριαρχικού μετά από καιρό Παναθηναϊκού και το βοσκοτόπι των Ιωαννίνων!

Να ξεκινήσουμε από το πιο σημαντικό. Είναι ντροπή, ξεφτίλα, είναι αδιανόητο να υπάρχουν τέτοια γήπεδα στην Σούπερ(χαχαχα) Λιγκ το 2017. Όχι δεν ανακαλύψαμε την Αμερική, όλη η Ελλάδα παρακολουθεί σχεδόν κάθε Κυριακή το χωράφι των Ζωσιμάδων εδώ και χρόνια! Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν αναφέρεται ως... δικαιολογία για το παραμικρό! Είναι αμαρτία, είναι κρίμα και άδικο για τον ίδιο τον ΠΑΣ να είναι αναγκασμένος να παίζει σε βοσκοτόπι. Είναι κρίμα και άδικο για την πολύ καλή ομάδα του εξαιρετικού κόουτς Πετράκη να μην μπορεί να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο. Έναν αγωνιστικό χώρο που είναι ιδανικός για αγελάδες, κατσίκες και άλογα. Όχι για ποδοσφαιριστές. Όχι μόνο δεν μπορεί να παιχτεί μπάλα εκεί αλλά αποτελεί κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των παικτών. Πάμε παρακάτω.

Είναι ντροπή, επίσης, αυτό που έκανε απόψε ο Τζήλας και οι βοηθοί του, Δημητριάδης και Καρατζίκας. Το ότι ο Παναθηναϊκός είναι -13 από την κορυφή με ματς περισσότερο, το ότι ο Παναθηναϊκός σέρνεται το τελευταίο τρίμηνο, δεν νομιμοποιεί κανέναν ρέφερι να κάνει αυτού του είδους τα «εγκλήματα»! Από το τέταρτο θα έπρεπε ο ΠΑΣ να παίζει με παίκτη λιγότερο για την αγκωνιά του Καρανίκα στον Μπεργκ εντός περιοχής που θα έδινε την ευκαιρία στο «τριφύλλι» να σκοράρει από την άσπρη βούλα. Το γκολ του Κόντε που βάζει μπροστά στο σκορ τους Γιαννιώτες δεν θα έπρεπε να μετρήσει ΠΟΤΕ, καθώς ο Ισπανός ήταν μόνο κανά δυο μέτρα εκτεθειμένος. Λεπτομέρειες...

Για να κλείσουμε το θέμα των διαιτητών. Είναι υποχρεωμένη η ΚΕΔ της... εξυγίανσης να βάλει στο «ψυγείο» το διαιτητικό τρίο και να τους «τιμωρήσει» για τις τραγικές αποφάσεις που ξεκάθαρα αλλοίωσαν το αποτέλεσμα. Εδώ θα είμαστε να δούμε αν θα γίνει το αυτονόητο, που πάντα είναι και το πιο δύσκολο στην Ελλάδα...

Από κει και πέρα, αξίζει να αναφερθούμε στην εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος. Είναι το πρώτο ματς επί Ουζουνίδη στο πρωτάθλημα, όπου το «τριφύλλι» βγάζει αντίδραση, κυριαρχεί πάνω στο χορτάρι, πιέζει ασφυκτικά τον αντίπαλο και κυρίως δημιουργεί ευκαιρίες στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Αν τις είχε αξιοποιήσει θα είχε σπάσει το «μπλόκο» των διαιτητών και του ΠΑΣ. Δεν το έκανε και αυτό είναι «θέμα».

Η αποψινή βελτίωση, πάντως, στην δημιουργία οφείλεται ξεκάθαρα στην παρουσία του Εμποκού που ήρθε... φορτσάτος από το Κόπα Άφρικα και αν συνεχίσει έτσι θα βοηθήσει στην λύση του προβλήματος, στην επιστροφή του Κουλιμπαλί στην ενδεκάδα που έδωσε παιχνίδι και «ανεβάσματα» από την θέση του δεξιού μπακ, όπου μέχρι πρότινος αγωνίζονταν ο Μαρινάκης και ο Μέστο. Στα αξιοσημείωτα και οι δυνάμεις που είχε μέχρι το φινάλε το «τριφύλλι», δείγμα της δουλειάς που κάνει σε αυτό το κομμάτι ο Μαρίνος Ουζουνίδης και το επιτελείο του...

Ατομική αξιολόγηση: Βλαχοδήμος Ο. 5, Χουλτ 5, Κουλιμπαλί 6, Τελάντερ 6, Κουτρουμπής 5, Μολέδο 6, Ζέκα 6, Λουντ 4, Βιγιαφάνιες 5, Εμποκού 7, Κλωναρίδης 6, Μπεργκ 7, Βλαχοδήμος Π. 6, Χατζηγιοβάννης(-)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.