Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεγανές 2-0

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεγανές 2-0

bet365

Με τον Φερνάντο Τόρες να πετυχαίνει δύο γκολ η Ατέτικο νίκησε 2-0 την Λεγανές στο Vicente Calderon και επέστρεψε στις νίκες.

Υστερα από δύο σερί εκτός έδρας ισοπαλίες, οι Rojiblancos πήραν το τρίποντο κόντρα στους νεοφώτιστους χάρη στον Τόρες, ο οποίος σκόραρε δύο φορές και φτάνοντας τα 114 γκολ έγινε ο 6ος σκόρερ όλων των εποχών για το κλαμπ. Υστερα από μια άσχημη εβδομάδα με εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα στον πρώτη ημιτελικό του Copa del Rey και τα όσα έγιναν με τον Λούκας Ερνάντες, η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε πήρε τη νίκη και κέρδισε μερικές μέρες ηρεμίας.

Στο 15’ ο Ιάγο Ερερίν απέκρουσε το πέναλτι του Γκριζμάν αλλά ο Τόρες, που το είχε κερδίσει, έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 και στο 51’ με σκάψιμο πάνω από τον πορτέρο της Λεγανές έκανε το 2-0 το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος αφού η Ατλέτι κατάφερε να κόψει τον ρυθμό και τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων για κάτι καλό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα