Περέιρα: «Ηθελα να επιστρέψω στην Αργεντινή»

Περέιρα: «Ηθελα να επιστρέψω στην Αργεντινή»

Σταύρος Σουντουλίδης
Περέιρα: «Ηθελα να επιστρέψω στην Αργεντινή»

bet365

Ο Φακούντο Περέιρα βρίσκεται στην Αργεντινή και σήμερα σε λίγες ώρες ολοκληρώνει τη μεταγραφή, με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες, στην Κολόν του Σάντα Φε.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, που έχει αφήσει πίσω του τον ΠΑΟΚ και δηλώνει έτοιμος να κάνει μια νέα αρχή.

«Βλέπω ότι η Κολόν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Την παρακολουθούσα και στην Ελλάδα. Ερχομαι από τον ΠΑΟΚ για να ξεκινήσω να σκοράρω γκολ», υποστήριξε ο Περέιρα μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Aire De Santa Fe και στην εκπομπή Dale Dale Deportivo.

«Ήθελα να επιστρέψω για να είμαι κοντά στην οικογένεια μου. Είμαι από το Ζάρατε και είναι αλήθεια πως αυτό είναι πολύ περίεργο το να έρθω και να αγωνιστώ στην Σάντα Φε. Ειλικρινά μου αρέσει και το αποφάσισα χωρίς να το σκεφτώ καθόλου», πρόσθεσε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, που προσπάθησε να εξηγήσει και στους συμπατριώτες του ποια είναι η ακριβή θέση του μέσα στο γήπεδο.

«Είμαι επιθετικός και μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά δεν έχω πρόβλημα να αγωνιστώ και στα άκρα αν αυτό χρειάζεται η ομάδα».

Ο Περέιρα μίλησε για τον προπονητή της Κολόν, Εντουάρντο Ντομίνγκες, ενώ η υπογραφή των συμβολαίων θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες, με την ομάδα από το Σάντα Φε να έχει οψιόν αγοράς ύψους 600.000 δολαρίων το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

Τελευταία Νέα