Τέλος και τυπικά ο Μανιάτης (vid)

Τέλος και τυπικά ο Μανιάτης (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Τέλος και τυπικά ο Μανιάτης (vid)

bet365

Επίσημοι τίτλοι τέλους για τον Γιάννη Μανιάτη από τον Ολυμπιακό, προς επιβεβαίωση των όσων είχε μεταφέρει από την Πέμπτη το Gazzetta.gr. Προς αποχώρηση και ο Φάνης Τζανδάρης.

Τις τελευταίες ώρες προέκυπτε η επιβεβαίωση για την άμεση αποχώρηση του άλλοτε αρχηγού του Ολυμπιακού, όπως σας είχαμε γράψει από χθες. Επρόκειτο να αποζημιωθεί (σ.σ. με το deal να περιλαμβάνει δεδομένα όλο το ποσό της φετινής χρονιάς), να λύσει το συμβόλαιό του και να αναζητήσει αλλού την... τύχη του.

Ο Μανιάτης ουσιαστικά από το καλοκαίρι και μετά μπήκε στον... πάγο. Τα προβλήματα σε σχέση με τον παίκτη και τους ανθρώπους της ομάδας υπήρχαν από πέρυσι και διογκώθηκαν το καλοκαίρι. Το τελευταίο διάστημα επειδή έκανε ξανά προπονήσεις με την ομάδα είχε δημιουργηθεί μία αίσθηση ότι μπορεί να τον χρησιμοποιούσε ξανά το τεχνικό τιμ αλλά από τις κουβέντες που έγιναν, προέκυψε ένα... βελούδινο διαζύγιο. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει τον Μανιάτη το 2011 από τον Πανιώνιο. Ο διεθνής χαφ αγωνίστηκε σε περισσότερα από 100 ματς με τους Πειραιώτες και ενώ ήταν για ένα σημαντικό διάστημα και αρχηγός τους.

Μετά τον Γιάννη Μανιάτη παίρνει σειρά και ο Φάνης Τζανδάρης, όπως επίσης έχει διαρρεύσει. Για τον Τζανδάρη τις τελευταίες ώρες πάντως είχε προκύψει ακόμα και σενάριο δανεισμού και όχι λύσης συμβολαίου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΜΑΝΙΑΤΗ

ΠΑΕ Ολυμπιακός – ανακοίνωση: Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μανιάτη. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μανιάτη. Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού του εύχεται προσωπική ευτυχία, υγεία και επιτυχίες στην συνέχεια της καριέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα